Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

100.000 ευρώ από το “Dancing with the stars”


Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Βλάχου και της ντάμας του, Μαρίας, 6 αστέρια παραμένουν στο DANCING WITH THE STARS και μας δίνουν ραντεβού την επόμενη Κυριακή 23/5 στις 9 το βράδυ. Κι ας μην ξεχνάμε ότι, εκτός από θέαμα και διασκέδαση, το show του ΑΝΤ1 και οι διάσημοι διαγωνιζόμενοί του προσφέρουν κάτι πολύ σημαντικότερο: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδος και «Κάνε-μια-Ευχή» Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως τις δημοσιότητας διάφορα σενάρια που αμφισβητούν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του προγράμματος “Dancing with the stars”. Με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά, ο ΑΝΤ1 διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης του χτεσινού live, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, κ. Γιάννης Λάτσιος, ανακοίνωσε ότι το ελάχιστο εγγυημένο ποσό που θα λάβει ο οργανισμός MAKE A WISH από τον ANT1 με την ολοκλήρωση του show θα είναι 100.000 ευρώ, τα οποία θα προέρχονται αποκλειστικά από τα έσοδα του ΑΝΤ1. Εννοείται ότι, αν τα έσοδα από τις ψηφοφορίες του κοινού υπερβούν το ποσό αυτό, η δωρεά προς το MAKE A WISH θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είχε γίνει και σε κλειστή εκδήλωση του οργανισμού MAKE A WISH με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ευχής», στις 29 Απριλίου. Ο ΑΝΤ1 δεν είχε αποστείλει τότε ανακοίνωση στα ΜΜΕ, διότι ουδέποτε έχει εκμεταλλευθεί τέτοιου είδους οικονομικά στοιχεία για επικοινωνιακούς σκοπούς. Ωστόσο, μετά από τις πρόσφατες ανυπόστατες φήμες, ο σταθμός υποχρεώθηκε να ανακοινώσει πιο συγκεκριμένα στοιχεία για ηθικούς λόγους, καθώς θεωρεί ότι ο οργανισμός MAKE A WISH μάχεται για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η μέχρι τώρα πορεία του “Dancing with the stars” επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν που αρέσει στον κόσμο και προκαλεί συζητήσεις. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτή την επιτυχία και αποφάσισαν να το πολεμήσουν με αθέμιτα μέσα, χωρίς κανένα σεβασμό και για τον σκοπό που υπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...