Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Έκανε πλάκα με το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ!


Συγγνώμη ζήτησε το BBCεξαιτίας του ατοπήματος ραδιοφωνικού παραγωγού του που αστειευόμενος ανακοίνωσε στον αέρα τονθάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Ο DJ  Ντάνυ Κέλλυ αφού προετοίμασε περίπου250.000 ακροατές παίζοντας τον εθνικό ύμνο της Μεγάλης Βρετανίας αποκάλυψε ένα  «συνταρακτικό νέο»: «Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ μόλις πέθανε».
Αμέσως επενέβη ο παραγωγός της εκπομπής Μαρκ Νιούμαν λέγοντας του «δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα».
Ο Κέλλυ επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυριζόμενος πως αναφερόταν στην αποχώρηση  ενός φίλου του με το ψευδώνυμο «Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ» από  το Facebook, χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν.
Η πρόεδρος της ραδιοτηλεοπτικής αρχής της Βρετανίας Watchdog, Βίβιαν Πάτερσον, χαρακτήρισε «τελείως αρρωστημένο» το σχόλιο του Κέλλυ, προσθέτοντας πως «είναι λίγο αηδιαστικό στην πραγματικότητα. Πιστεύω πως λόγω του ότι επρόκειτο για τη Βασίλισσα, πήρε μεγαλύτερη έκταση, κάνοντας το περιστατικό χειρότερο».
Εκπρόσωπος τύπου του BBC δήλωσε σχετικά πως «Επιβεβαιώνουμε ότι ο Ντάνυ Κέλλυ έκανε ένα απρεπές σχόλιο για τη Βασίλισσα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο BBC WM. Παρότι έγινε στο πλαίσιο αστεϊσμών σχετικά με φίλους σε διαδικτυακά μέσα και διορθώθηκε στον αέρα άμεσα, το ΒΒC θεωρεί το σχόλιο απρεπές και ζητά συγγνώμη. Δεν υπήρξε πρόθεση να θιγεί ο οποιοσδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...