Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR


Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της www.fmvoice.gr, Stock  Voice”  σε επιμέλεια και παρουσίαση του δημοσιογράφου Νίκου Σακελαρίου

Πρόκειται για τη νέα εκπομπή, με θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και τις απόψεις των χρηματιστηριακών εταιρειών, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη   του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Με τη νέα εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη από τις 2:00 έως τις 3:00 μ.μ., εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της ιστοσελίδας www.fmvoice.gr του πρώτου (και μοναδικού) στην Ελλάδα ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet.

Στην εκπομπή θα αναλύονται οι εξελίξεις και οι τάσεις στη χρηματιστηριακή αγορά, ενώ εκπρόσωποι των χρηματιστηριακών εταιρειών θα καταθέτουν την άποψή τους και την εμπειρία τους σχετικά με την πορεία του Χρηματιστηρίου.

Σχεδόν τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της www.fmvoice.gr, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας εμπλουτίζεται και εκτείνεται πλέον στη ζώνη από τις 2:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με εκπομπές που απευθύνονται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Ήδη, η ιστοσελίδα καταγράφει 150.000 επισκέψεις και πάνω από 35.000 ακροατές το μήνα. Σύντομα το ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με νέες εκπομπές, ενισχύοντας τον ενημερωτικό και χρηστικό χαρακτήρα του πρωτοποριακού μέσου ενημέρωσης, όπως η www.fmvoice.gr, συμβάλλοντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα στην ενημέρωση των ακροατών του προγράμματος και των “επισκεπτών” της ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...