Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«AMSTEL LIVE:ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ» Σάββατο 22 Μαΐου στις 22.00


Οι Magic De Spell, οι Τρίφωνο, ο Απόστολος Ρίζος και ο Κώστας Χρονόπουλος εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται τo Σάββατο 22 Μαΐου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Οι Magic De Spell διηγούνται την 30 ετών πορεία τους, τα τραγούδια και τα νέα στοιχεία που εισάγουν στις μουσικές τους ώστε μέσα απ’ αυτά να εξελίσσονται συνέχεια.
Οι «Τρίφωνο»: Νίκος Κουρουπάκης, Ερωφίλη και Δημήτρης Υφαντής, ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια και αποκλειστικά για την εκπομπή τραγουδούν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ένα τραγούδι από τη νέα τους δουλειά.
Ο Απόστολος Ρίζος τραγουδάει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Amstel Live ένα τραγούδι από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία της.
Σε ένα ρόλο-έκπληξη ο Στράτος Τζώρτζογλου τραγουδάει μαζί με τους Vertigo ένα τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου.
Για πρώτη φορά, οι «Τρίφωνο», τραγουδούν μαζί με τους Magic De Spell και ξεσηκώνουν το κοινό!
Οι «Τρίφωνο» αποκαλύπτουν πως συναντήθηκαν και πως ένωσαν τις φωνές σ’ ένα σχήμα που έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια και μελωδίες.

 Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café.

 Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

 Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα πρόταση της Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

 «Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...