Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η «μάχη» της ξανθιάς στην Κάντζα

Με το αντιηλιακό και την αρμύρα της θάλασσας στο σώμα έφτασαν στην Αθήνα η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου να δώσουν την «μάχη» της ξανθιάς  η καθεμιά από το δικό της μετερίζι!

Το νέο τηλεοπτικό τοπίο και οι αποχωρήσεις συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έκαναν την Ελένη να αφήσει τις σεζ λονγκ στην Πύλο και να καταφτάσει άρον άρον στο στούντιο «Pro», απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή της.

Μιας και ο ανταγωνισμός στο 10:00 - 13:00 μεγαλώνει, η παρουσιάστρια μάλλον σκέφτηκε να ακούσει τις συμβουλές του (αποχωρήσαντα πλέον) συνεργάτη της Μεγακλή Βιντιάδη, δηλαδή να δουλέψει πολύ και να μας σερβίρει διαφορετικό «Καφέ». Παράλληλα, στελέχη της εκπομπής συναντούν εν δυνάμει συνεργάτες και σκέφτονται νέα concept, ενώ, όπως είχε γράψει το star.gr, νέος σκηνοθέτης αναλαμβάνει ο Παντελής Ασπρούλιας.

Την ίδια ώρα, η Ρούλα κάνει τον δικό της αγώνα από τα γραφεία της Κάντζας. Πάνε οι ανεμόμυλοι και η Μικρή Βενετία της Μυκόνου... Η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού πρέπει να σκεφτεί πώς θα ορθοποδήσει το πρόγραμμα του χρόνου, μην τυχόν και έχουμε νούμερα σαν αυτά του «Δέστε Τους».

Οι πληροφορίες λένε ότι η Ρούλα Κορομηλά μιλά με στελέχη για νέα concept (είναι και της μόδας το infotainment  βλέπεις), αλλά και βλέπει υποψήφιους πανελίστες. Εξάλλου, δεν έφυγαν και λίγοι από τις διάφορε εκπομπές...

Κάπου εκεί είναι και η «μάχη» των δύο ξανθιών: σιγά μην αφήσει η Ελένη να κάνουν άλλοι τις καινοτομίες ή να τις πάρουν τους καλύτερους!

Πάντως, αμφότερες θα επιστρέψουν στην θερινή ραστώνη μόλις τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...