Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τα μηνύματα της Ράνιας προς Λάτσιο – Λεβέντη!

Τα νούμερα της νέας εκπομπής της Ράνιας Θρασκιά «Elatte» στον ΑΝΤ1 δεν πάνε και τόσο καλά, σε σημείο να αναγκαστεί η κοπέλα την Τρίτη το πρωί να βγάλει λόγο… «απολογητικό», στέλνοντας τα μηνυματάκια της στους υψηλά ιστάμενους του σταθμού.

Γιατί της Ράνιας δεν της αρκούν μόνο οι τρεις αυτοί μήνες που έχει συμφωνήσει με τον ANT1 για το «Elatte» και προσδοκά και σε κάτι άλλο, καλύτερο από τη νέα χρονιά. Τώρα μάλιστα που η Τατιάνα αποτελεί παρελθόν για το σταθμό, βλέπει ότι άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για εκείνη και σου λέει: «βρε λες να μου τον κόψει το δρόμο η AGB»;

Όχι ότι έχει άδικο να ανησυχεί έτσι… Αν και το ξεκίνημά της τη Δευτερά 5 Ιουλίου ήταν πολύ καλό, με την εκπομπή να τερματίζει πρώτη, σημειώνοντας στο σύνολο 24,5% και 32,6% στα νεανικά κοινά, στο πέρασμα των ημερών τα ποσοστά αυτά πήραν την κατιούσα. Έτσι την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκπομπή έπεσε στο 20,4%, την Τετάρτη στο 18,8%, την Παρασκευή στο 18% και κατέληξε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο 15,2%!!!!

Είναι λοιπόν να μη μπουν ψύλλοι στα αυτιά της Ράνιας;

«Ελάτε στην παρέα μας και θα ξορκίσουμε εμείς και τις μέρες και τα σύμβολα και τους αριθμούς, εδώ με πολλά χαμόγελα», είπε η Ράνια με το γλυκό της το χαμογελάκι και όταν ο συνεργάτης της φρόντισε να μας ενημερώσει ότι το «Elatte» έχει βγάλει πολλές ειδήσεις τις τελευταίες μέρες, η Ράνια άρπαξε την ευκαιρία και την έριξε τη σποντίτσα της για να ακούσουν τα αφεντικά… Ο Λάτσιος και ο Λεβέντης ντε!!!

«Είμαστε σεμνοί και δεν το λέμε», είπε, πάλι με το γλυκό της ύφος και συνέχισε στο ίδιο στυλ:

«Οι τηλεθεατές τα καταλαβαίνουν όλα και είμαι ευγνώμων. Και επειδή ήταν πολύ δύσκολη δουλειά να στηθεί μια εκπομπή από την αρχή μέσα σε λίγες μέρες και επειδή κάνουμε κι εμείς τις διορθωτικές μας κινήσεις στη διάρκεια της εκπομπής».

Απευθυνόμενη μάλιστα στους τηλεθεατές και σε όποιον… άλλο παρακολουθούσε στενά την εκπομπή (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) η Ράνια Θρασκιά είπε: «Καταλαβαίνετε είναι οι πρώτες μέρες!!!! Μέσα από τη δική σας στήριξη εμείς γινόμαστε καλύτεροι και αυτό έχει σημασία»!!!

Άτιμη κρίση, τι ανασφάλειες έχεις προκαλέσει στα… αστέρια της t.v!

Δείτε τα μηνύματα που έστειλε η Ράνια Θρασκιά από την εκπομπή της στους… προϊσταμένους της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...