Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Βολές Κορομηλά μέσω του... Facebook!

Για δειλούς και βολεμένους που γίνονται επικίνδυνοι, αλλά και για ανθρώπους που άλλο είναι κι άλλο δείχνουν έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η ξαφνική αυτή επίθεση μέσω Facebook προκαλεί ερωτηματικά, αν και οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι  αφορά προφανώς συντελεστή του Greek Idol!

«Λυπάστε τους δειλούς και τους βολεμένους! Είναι επικίνδυνοι!», έγραψε στο στάτους της στο Facebook η Ρούλα και όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται «τι θέλει να πει η ποιήτρια;». Η οποία ποιήτρια δεν έμεινε εκεί, αλλά ανέβασε τον βαθμό επικινδυνότητας, γράφοντας: «Επίσης, να λυπάστε εκείνους που άλλο δείχνουν και άλλο στην πραγματικότητα είναι! Είναι επικίνδυνοι!».

Όλη η τηλεοπτική πιάτσα σπάει το κεφάλι της να μάθει για ποιους βολεμένους, δειλούς, που άλλο έδειχναν και τελικά άλλο ήταν, μιλάει η Ρούλα! Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου Star, η Ρούλα Κορομηλά χρησιμοποιεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον... Κώστα Καπετανίδη, κριτή του «Greek Idol»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καπετανίδη στο «Οk» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Έλεγε τότε ο κριτής: «Με κάθε ευκαιρία, η Ρούλα πετάει τις μπηχτές της και μου επιτίθεται, με αποκορύφωμα αυτό που είπε το ότι δεν κάνω αντικειμενική κριτική στους παίκτες . Αιφνιδιάστηκα όταν το είπε στον αέρα. Φαντάζομαι ότι κι εκείνη θα αιφνιδιαζόταν αν με άκουγε ξαφνικά να της λέω ότι "δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεις το σόου". Όταν έχεις πρόθεση να αιφνιδιάσεις και να προσβάλεις κάποιον, νομίζω ότι πάντα βρίσκεις τον τρόπο. Πόσω μάλλον η Ρούλα που κινεί τα νήματα του παιχνιδιού».

Φαίνεται λοιπόν ότι η Κορομηλά είπε να πάρει το αίμα της πίσω. Καλό θα ήταν πάντως την άλλη φορά να γίνει στα γραφόμενά της στο Facebook λίγο πιο συγκεκριμένη. Μην προσπαθούμε κάθε φορά να την ερμηνεύσουμε λες και είναι η Πυθία...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...