Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Τατιάνα Στεφανίδου εναντίον Γιάννη Λάτσιου

Στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου φαίνεται να επικεντρώνει την οργή της για την απομάκρυνση της από το κανάλι του Αμαρουσίου, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Έτσι, αν και μόλις χθες έλεγε ότι το θέμα της απομάκρυνσής της κλείνει με μια επιστολή, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκαν αναφορές στο φλέγον θέμα στην ιστοσελίδα της και σε αυτήν του συζύγου της.

Αναφέρεται λοιπόν χαρακτηριστικά: «Σε αντίθεση με τα όσα διέρρεαν κάποιοι από το κανάλι τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκατέστησε την αλήθεια, λέγοντας ότι η εκπομπή κόπηκε καθαρά για οικονομικούς λόγους και από την ανάγκη του καναλιού να μειώσει το κόστος του. Επιβεβαιώνονται έτσι, όσα είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου από την πρώτη στιγμή...»

Ούτε λίγο ούτε πολύ λέει δηλαδή ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι φίλη, άρα …  ποιος την έκανε τη ζημιά; 

Βέβαια αυτό εξηγεί εν μέρει και το άδειασμα στην εκδήλωση απονομής των μουσικών βραβείων Mad, όπου αν και η Τατιάνα ήταν προγραμματισμένο να χορέψει με τον Γιάννη Λάτσιο, βρέθηκε μόνη της στη σκηνή να αυτοσχεδιάζει.

Υπήρξε βέβαια και δεύτερο επεισόδιο στην κόντρα, όταν η Τατιάνα κάλεσε στην εκπομπή της τον Μάρκο Σεφερλή, που σατίριζε, με ένα θεατρικό νούμερο, τον χωρισμό του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη.

Την ίδια ώρα πάντως οργιάζουν τα σενάρια για τα αίτια της αποπομπής. Έτσι, πέρα από το οικονομικό συμμάζεμα, κάποιοι μιλούν για ρεβανσισμό, ενώ κάποιοι άλλοι συνδέουν την απομάκρυνση της Τατιάνας και με την έλευση της Ράνιας Θρασκιά. STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...