Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το Mega βάζει 3 μεγάλα στοιχήματα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Mega για την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011. Όπως ανέφερε ο Πέτρος Μπούτος στο γραπτό σημείωμά του, «το Mega βάζει 3 μεγάλα στοιχήματα... Εμπλουτίζει το πρόγραμμα με νέου τύπου ψυχαγωγικές εκπομπές, επιχειρεί ανανέωση σε πρόσωπα, με νέους σεναριογράφους, ηθοποιούς και παρουσιαστές, και επιμένει στην παραγωγή ποιοτικών ελληνικών σειρών».

Ελληνικές σειρές
Μεγάλο στοίχημα αποτελεί το «Νησί» για το κανάλι, καθώς πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση. Η εντύπωση που αποκομίσαμε από το μεγάλης διάρκειας trailer που προβλήθηκε στην παρουσίαση ήταν ότι η σειρά αναμφίβολα θα συγκινήσει μεγάλη μερίδα του κοινού, ενώ πρόκειται για ένα ποιοτικό πρόγραμμα, που αξίζει την προσοχή των τηλεθεατών.
Εκτός από το «Νησί», θα παρακολουθήσουμε τις «Κούκλες», όπου αποτυπώνεται η προβληματική ζωή τεσσάρων γυναικών περίπου στα 40 τους χρόνια, τη «Γενιά των 592 ευρώ», ένα νεανικό σίριαλ που προσεγγίζει με χιούμορ την οικονομική κρίση, και το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», ένα animated κωμικό σίριαλ για ενηλίκους, στα πρότυπα των «Σίμπσονς». Από τις σειρές συνεχίζεται «Η πολυκατοικία», ενώ μετά το χειμώνα θα παρακολουθήσουμε τα νέα επεισόδια του «50-50». Τέλος, όπως μάθαμε στην παρουσίαση, η «Ζωή της άλλης» και τα «Μυστικά της Εδέμ» ολοκληρώνονται φέτος.

Ψυχαγωγία
Όσον αφορά τον ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για την πρωινή ζώνη και μάλλον θα ξεκινήσουν από τις 11/10. Το «Master chef», που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, επίσης θεωρείται πως θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αναμένονται, ακόμα, το «Just the two of us» με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τα trailer του οποίου μας εντυπωσίασαν κατά την παρουσίαση του προγράμματος· άλλωστε η παρουσία του Καπουτζίδη σημαίνει δεδομένη επιτυχία. Αξιόλογη φαίνεται και η εκπομπή «Food and the city», με το συμπαθέστατο Βασίλη Καλλίδη, ενώ θα δούμε, επίσης, το «Money drop», τους «Κηπουρούς», το «Guiness» και το reality show «U man». Συνεχίζονται οι «Γλυκές αλχημείες», το «Mega star», το «Traction» και το «Fifty fifty».
Να σημειωθεί ότι στον ενημερωτικό τομέα του Mega δεν υπάρχουν αλλαγές, καθώς συνεχίζουν την πορεία τους οι εκπομπές «Ανατροπή», «Πρωταγωνιστές», «Έρευνα», «Εμπόλεμη ζώνη», «Κοινωνία ώρα Mega», «Mega Σαββατοκύριακο» και, φυσικά, οι καθιερωμένες αθλητικές μεταδόσεις, που καθηλώνουν το ανδρικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...