Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γιατί παραιτήθηκε η Αργυρώ από το 10-1 ;

Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε αρχίσει να ακούγεται έντονα πως η μαγείρισσα αποχωρεί από το πρωινό infotainment μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. Τελικά, η τελευταία πράξη παίχτηκε σήμερα καθώς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν είναι πια στην εκπομπή.

Το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε όλες αυτές τις μέρες θέλει την αγαπημένη μαγείρισσα να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τους ιθύνοντες του σταθμού και όχι με τους παρουσιαστές της εκπομπής Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο καθώς οι σχέσεις τους ήταν άψογες.

Η αντίστροφη μέτρηση για το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σταθμό ξεκίνησε λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όταν ενώ είχε συμφωνήσει η μαγείρισσα για να είναι στο Top Chef, όπως έχει διαρρεύσει, δεν πήρε ποτέ απάντηση ούτε την ειδοποίησαν για τη συμμετοχή της.

Παρ’ όλα αυτά, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέμεινε στο δυναμικό του πρωινού των Καραμεροχαριτάτων. Φαίνεται όμως πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την ίδια και αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή, συνεχίζοντας όμως να διατηρεί άψογες σχέσεις με τους δύο παρουσιαστές.
Πηγή: STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...