Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Μεχμέτ και ο Μεχμέτ Φικρί συλλαμβάνονται

ΓΚIΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV .

Η Μπαχάρ μαθαίνει ότι ο πραγματικός της πατέρας δεν ήταν ο Αλί, ο μεγαλύτερος γιος του Μεχμέτ Φικρί, αλλά κάποιος άνθρωπος που υποχρέωσε τη μητέρα της να πάει μαζί του. Η μητέρα της απέκρυψε το γεγονός από τον σύζυγό της, ο οποίος μόλις έμαθε την αλήθεια τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε.

Ο Μεχμέτ Φικρί δεν ξεχώρισε την Μπαχάρ από τα υπόλοιπα εγγόνια του. Αυτό το τραυματικό γεγονός έμεινε για χρόνια κρυφό στην οικογένεια Σάντογλου και δεν το έμαθαν ποτέ ούτε τα παιδιά. Αλλά ο Ταρίκ, γεμάτος φιλοδοξίες και εκδικητικότητα, φροντίζει να μαθευτεί το μυστικό για να διαλυθεί η οικογένεια. Η αντίδραση της Μπαχάρ είναι να εγκαταλείψει την έπαυλη και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει. Ο Μεχμέτ Φικρί παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η οικογένεια Σάντογλου διαλύεται.

Ο Μπερκ σκέφτεται όπως η αδερφή του και αποφασίζει κι αυτός να φύγει από την έπαυλη. Πριν προλάβουν οι Σάντογλου να συνέλθουν από το χτύπημα, κάτι ακόμα πιο σοβαρό τους χτυπά την πόρτα. Η αστυνομία μπαίνει στην έπαυλη για έλεγχο μετά την ειδοποίηση του Ταρίκ ότι η οικογένεια Σάντογλου κάνει διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία συλλαμβάνει όλους τους άντρες της οικογένειας και τους πηγαίνει στο κρατητήριο.

Μόλις το μαθαίνει η Μπαχάρ, πηγαίνει στο κρατητήριο με τον Γκιοκχάν. Προσπαθούν, με τις διασυνδέσεις του Γκιοκχάν στους δημοσιογραφικούς κύκλους να ανακαλύψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα την αλήθεια. Η κατάσταση του Μεχμέτ Φικρί επιδεινώνεται στο κρατητήριο. Η είδηση ότι οι Σάντογλου επιδίδονται σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών πέφτει σαν βόβμα στην επικαιρότητα. Όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια το έχουν πρώτη είδηση. Η είσοδος της έπαυλης είναι γεμάτη δημοσιογράφους.

Οι γυναίκες της οικογένειας, και πρώτη απ' όλες η Γκιουμούς, περιμένουν ανήσυχες στην έπαυλη. Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έμπλεξαν σ' αυτή την ιστορία ο Μεχμέτ κι ο Μεχμέτ Φικρί χωρίς να φταίνε. Όλοι προσεύχονται να αφεθούν ελεύθεροι πριν τη δίκη. Η Γκιουμούς κοντεύει να τρελαθεί όσο δεν έχει νέα του Μεχμέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...