Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

KISMET: Η Λάμια νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάκμπουλε.

KISMET  σήμερα ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1 και όταν ο Κενάν ακούει τη Λάμια να λέει πως θα παντρευτεί τον Τζεμίλ, τρελαίνεται και τελικά της εξομολογείται την αγάπη του.

Η Λάμια πιστεύει ότι αυτή η εξομολόγηση δεν είναι παρά ένα ψέμα για να της πάρει τη Μελέκ και τον απορρίπτει. Η Τζαβιντάν μαθαίνει πως ο Κενάν έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Λάμια και για πρώτη φορά δίνει ένα τέλος στη σχέση τους.

Ο Κενάν μένει ολομόναχος και αρχίζει να αναλογίζεται τα λάθη του. Εξαιτίας της μεγάλης επιθυμίας του να δει την κόρη του, κάνει μια τρέλα. Μόλις νυχτώνει, μπαίνει στο σπίτι του Σαΐμπ.

Στο δωμάτιο της Λάμια, έρχεται αντιμέτωπος με τις αναμνήσεις. Στο μεταξύ ο Τζεμίλ ξέρει ότι η Λάμια δέχτηκε να τον παντρευτεί, για να μη χάσει την επιμέλεια της μονάκριβης κόρης της. Επειδή δεν θέλει να τη χάσει, δέχεται όλους τους όρους της.

Η Λάμια νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάκμπουλε. Την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και της εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε να παντρευτεί τον Τζεμίλ.

Η Μάκμπουλε δεν πιστεύει τη Λάμια. Μετά τον Τζεμίλ, η Λάμια έχει σειρά στη "μαύρη λίστα" της και είναι αποφασισμένη να την εκδικηθεί. Η ώρα του γάμου φτάνει κι εκεί θα εμφανιστεί ένας καλεσμένος έκπληξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...