Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ: Ταραγμένες μέρες περιμένουν τους Σάντογλου

Ο Ταρίκ αποκαλύπτει στη Μπαχάρ ότι δεν ανήκει στην οικογένεια και ότι οι γονείς της δεν σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Η Μπαχάρ στην αρχή δεν θέλει να πιστέψει τον γαμπρό της, μετά από έρευνα όμως μαθαίνει διάφορα μυστικά των Σάντογλου που η ίδια δεν ήξερε μέχρι τότε.

Όταν ο Μεχμέτ Φικρί μαθαίνει τα γεγονότα πηγαίνει να επιτεθεί στον Ταρίκ. Ο Μεχμέτ που το υποψιάζεται, ακολουθεί τον παππού του. Χάρη στον Μεχμέτ αποφεύγεται μια οικογενειακή τραγωδία. Η Γκιουμούς είναι μέσα στην ανησυχία, γι' αυτό ο Μεχμέτ τής αποκρύπτει τα γεγονότα.

Επιπλέον, η Γκιουλσούν αποκαλύπτει στον πατέρα της τον γάμο της με τον Λεβέντ. Ο Μεχμέτ Φικρί κλείνεται στο γραφείο του και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Η Μπαχάρ μετέρχεται όλα τα μέσα για να μάθει τα οικογενειακά μυστικά που τόσο καιρό αγνοούσε.

Η Σερέφ μαζεύει όλη την οικογένεια στην έπαυλη για δείπνο, με στόχο να εμψυχώσει την Μπαχάρ και να βγάλει ψεύτη τον Ταρίκ. Στο τραπέζι παρευρίσκεται και ο Γκιοκχάν. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Η Μπαχάρ μαθαίνει την αλήθεια. Η Γκιουλσούν αποφασίζει την τελευταία στιγμή να μην στείλει τον Ντογούς στον Ταρίκ, παρόλο που ο Ταρίκ τον περιμένει στο αεροδρόμιο με στόχο να πάνε μαζί στην Αμερική. Η μη έλευση του Ντογούς του χαλάει όλα τα σχέδια. Ο Ταρίκ δίνει το θανατηφόρο χτύπημα. Μόνο που αυτήν τη φορά, θα είναι τρομακτικό για όλη την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...