Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ έρμαιο της ζήλιας του

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και η  άφιξη του Μεχμέτ στο ντεφιλέ την τελευταία στιγμή, κάνει την Γκιουμούς ευτυχισμένη. Ο Ενγκίν ενοχλείται αλλά προσπαθεί να το κρύψει.

Η Σερέφ καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Ενγκίν για την Γκιουμούς και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει ως όπλο για να τη χωρίσει από τον Μεχμέτ. Με σύμβουλο τη μητέρα του, ο Μεχμέτ τυφλώνεται όλο και περισσότερο από ζήλια για την Γκιουμούς.

Η Σερέφ καλεί όλη την οικογένεια σε εορταστικό δείπνο, όπου θα παρευρίσκεται και ο Ενγκίν. Ο Μεχμέτ νιώθει παραμελημένος όσο βλέπει τη γυναίκα του να είναι τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά της. Ο Ταρίκ εφαρμόζει με προσοχή τα βρώμικα σχέδιά του για να καταστρέψει την Γκιουλσούν αλλά και όλη την οικογένεια Σάντογλου. Στόχος του είναι να χωρίσει την Γκιουλσούν και να πάρει την επιμέλεια του Ντογούς. Για να καταστρέψει τον Μεχμέτ, θα ακολουθήσει διαφορετικά σχέδια.

Ο Ταρίκ ετοιμάζεται για ένα χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη στους Σάντογλου, καθώς τοποθετεί ναρκωτικά μέσα στα φορτηγά της εταιρείας που μεταφέρουν μάρμαρο στην Ολλανδία. Η Μπαχάρ είναι απορροφημένη από τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Γκιοκχάν. Η Πινάρ τελικά ανακοινώνει στον παππού της ότι θα χωρίσει με τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρί, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, καταρρέει. Η Γκιουλσούν του ανακοινώνει ότι αν δεν δεχτεί και τον Ντογούς στην έπαυλη, δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε εκείνη. Ο Μεχμέτ Φικρί επιμένει και αποκηρύσσει την κόρη του.

Ο Ενγκίν αρχίζει να κάνει μαθήματα οδήγησης στην Γκιουμούς, η οποία το αποκρύπτει από τον Μεχμέτ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη. Όταν όμως ο Μεχμέτ τηλεφωνεί στη δουλειά και μαθαίνει ότι λείπει κι αυτή κι ο Ενγκίν, υποψιάζεται τα χειρότερα. Το βράδυ στο σπίτι, ρωτάει την Γκιουμούς πού ήταν κι εκείνη του λέει ψέματα ότι ήταν στη δουλειά.

Όταν η Γκιουμούς δεν μπορεί να το κρύψει, του λέει την αλήθεια και ο Μεχμέτ, πολύ δυσαρεστημένος για τη στενή σχέση της Γκιουμούς και του Ενγκίν, αποφασίζει να γράψει τη γυναίκα του σε σχολή οδηγών. Παράλληλα, θέτει τον Ενγκίν υπό στενή παρακολούθηση, ενώ όλη η κατάσταση τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερα άβολα και έρμαιο της ζήλειας του για την Γκιουμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...