Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Η οικογένεια Σάντογλου σε κατάσταση σοκ

Ο Μεχμέτ Φικρί, ο Ονούρ, ο Μπερκ και ο Μεχμέτ οδηγούνται στη φυλακή. Η οικογένεια Σάντογλου καταρρέει όταν μαθαίνει το νέο της προφυλάκισης. Η Γκιουμούς δεν αντέχει τον αποχωρισμό της από τον Μεχμέτ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μέσα στην ένταση που ζει η οικογένεια, η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν μαθαίνουν για τη σχέση του Ταρίκ με τον Τζεβντέτ. Κινούνται άμεσα για να βρουν τον Ταρίκ αλλά ανακαλύπτουν με φρίκη ότι αυτός έφυγε στο εξωτερικό. Η Μπαχάρ συνδέει τα στοιχεία, καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ τα είχε σχεδιάσει όλα και νιώθει ένοχη που τον βοήθησε.

Ο Μεχμέτ Φικρί, όταν μαθαίνει την εμπλοκή του Ταρίκ στην ιστορία, χειροτερεύει και διακομίζεται στο νοσοκομείο. Η οικογένεια παγώνει για άλλη μια φορά. Η κατάσταση του Μεχμέτ Φικρί είναι πολύ σοβαρή, καθώς ο ίδιος βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Με πένθος στο σπίτι και μοναξιά στη φυλακή, περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ημερομηνία του δικαστηρίου. Ο Μεχμέτ έχει απελπιστεί εντελώς και προσπαθεί να σκεφτεί άλλες λύσεις.

Ο Ενγκίν δεν αντέχει τη βαθιά θλίψη που περνάει η Γκιουμούς, θέλει να τη βοηθήσει και να αποδείξει ότι οι Σάντογλου δεν έχουν σχέση με όσα τους καταλογίζουν. Αλλά αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ρήξη με τη Μπαχάρ. Η Γκιουμούς βρίσκεται στη μέση διασταρούμενων πυρών. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν συνεχίζουν τις έρευνες με όλες τους τις δυνάμεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό. Ενώ έχουν αναλωθεί εντελώς, βρίσκουν με έναν τελείως απρόσμενο τρόπο τα ίχνη του Ταρίκ. Αλλά ο χρόνος τους είναι πολύ λίγος. Η μέρα της δίκης έχει φτάσει.

Κι ενώ η Γκιουμούς και ο Ενγκίν έχουν χάσει τις ελπίδες τους, ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Χινταγέτ και προσπαθούν να προλάβουν να τον φέρουν στο δικαστήριο. Αλλά δεν είναι οι μόνοι που ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Χινταγέτ. Η Γκιουμούς και ο Ενγκίν αντιμετωπίζουν έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο. Στο μεταξύ ξεκινά το δικαστήριο, καλούνται οι πρώτοι μάρτυρες. Κανείς δεν είναι όμως σε θέση να σώσει την Γκιουμούς και τον Ενγκίν. Ο Μεχμέτ πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση. Θα επιλέξει τον έρωτά του ή θα σώσει το μέλλον της οικογένειάς του; Παίρνει βαθιά ανάσα, σηκώνεται όρθιος και ζητά τον λόγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...