Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα.

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα Στεφανίδου από μέλος της ! Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών ελήφθη κατά πλειοψηφία με ψήφους 4 - 1 γιατί η Τατιάνα παραβιάσε το καταστατικό της, επανειλημμενα και συμμετείχε σε διαφημίσεις.

Στην ανακοίνωση του Πειθαρχικού  Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ τονίζεται ότι:

"Κρίνεται ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, η συν. Τατιάνα Στεφανίδου, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά (διαφήμιση), ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου. Ποινή:Οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ με ψήφους 4 έναντι 1. Το μέλος που μειοψήφησε πρότεινε ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ετών. 

Το ΠΠΣ είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης κατά της συν. Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς μετείχε με την εικόνα της σε διαφήμιση για λογαριασμό της εταιρείας ρούχων ‘ VS’, η οποία προβάλλεται στην ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας, σε περιοδικό της “ Notos Galleries” (άνοιξη-καλοκαίρι 2010), καθώς και σε άλλα έντυπα.

Η εγκαλούμενη δεν πρότεινε μάρτυρες, ούτε και απέστειλε απολογητικό υπόμνημα

Το ΠΠΣ έχει επανειλημμένα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον της και τις έχει επιβάλλει πειθαρχικές ποινές.
Εκείνη, όμως, συνεχίζει ακάθεκτη την προκλητική αυτή στάση της, κατά τρόπο που, πέραν των άλλων, προσβάλει την ίδια την ΕΣΗΕΑ και τα θεσμοθετημένα όργανά της"  

Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα και πρέπει να σημειωθεί ότι η Τατιάνα μεσα από το site  της , το Tlife, είχε κάνει επίθεση στην ΕΣΗΕΑ ανακοινώνοντας ότι οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν γι΄αυτή δεν πήραν μέρος στην πρόσφατη απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...