Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ε. Μελέτη: Τι ήταν αυτό που την "αρρώστησε" στον ΑΝΤ1;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ''ΘΕΜΑ'', μίλησε για τους Καραμεροχαριτάτους και για τις φήμες περί αποχώρησής τους.

«Αντιδρούν σε τι; Στο ότι νιώθουν πως βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα;» και τόνισε πως η ίδια άρχισε να αντιδρά την τρίτη χρονιά που βρισκόταν στον ΑΝΤ1, αλλά και πάλι δεν είχε τη δυνατότητα και την ελευθερία να το κάνει δημόσια, γι΄αυτό και το έκανε σε φίλους, γνωστούς της και στον εαυτό της, κάτι που τελικά την αρρώστησε.

Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως αν το έκανε δημόσια, σίγουρα θα έπαιρνε θέση γιατί θεωρεί υποκριτικό και συμπλεγματικό, οι ίδιοι που επαινούν μια νίκη με εγκώμια, να στήνουν με την ίδια ευκολία ανθρώπους στον τοίχο με την πρώτη στραβή. «Με έχει κουράσει πολύ το καρναβάλι του δηθενισμού και της υποκρισίας στο χώρο. Ας πέσουν οι μάσκες, να δούμε ποιον θα αντέξει η σκηνή» και συνέχισε λέγοντας πως συμφωνεί με την κριτική, αλλά με εκείνη που έχει να περάσει μηνύματα σε εκείνον που την διαβάζει.

Τέλος η Ελεονώρα μίλησε και για την συνταγή της επιτυχίας στην εκπομπή της: «Είναι τόσο χαλαρή όσο δείχνει, χωρίς φούμαρα, πανικούς, κανόνες και ρόλους. Αντί για χαρτιά με πληροφορίες, σημειώσεις και αστερίσκους, εμείς έχουμε μπροστά μας μια κούπα ζεστό καφέ και κάνουμε κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...