Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ζ.Κουτσελίνη: Γιατί λέει ότι οι "Καραμεροχαριτάτοι" έχασαν το ήθος τους;

"Δανειζόμαστε" τον τίτλο από την εκπομπή "Super Star" με τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία φιλοξένησε την πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter Ζήνα Κουτσελίνη. 

Η γλυκύτατη Ζήνα (πρόσφατα έγινε και μανούλα) μίλησε "έξω από τα δόντια" για όλα τα αστέρια της TV, αλλά προκάλεσε - κυρίως - αίσθηση με τα όσα είπε για τους "Καραμεροχαριτάτους" και τα σχόλια που είχαν κάνει για την εγκυμοσύνη της Φαίης:

«Όταν είσαι έγκυος και μάλιστα στο ξεκίνημα της κύησης, μιλάω από προσωπική εμπειρία, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη καν για το αν θα φέρεις στον κόσμο το μωρό ή όχι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάνε όλα καλά: Άρα και μόνο η αναφορά των παιδιών του ΑΝΤ1 πάνω στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα δείχνει ότι έχασαν το ήθος τους λόγω του...ανταγωνισμού»!

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου από το πάνελ προσπάθησε να μειώσει το γεγονός, λέγοντας ότι μπορεί να επρόκειτο για αστείο, σε μια περίοδο μάλιστα που τα περί εγκυμοσύνης δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Η Ζήνα Κουτσελίνη, όμως ήταν και πάλι ανένδοτη: «Όλοι ξέραμε ότι ήταν έγκυος η Φαίη και τα περί "αστείου" των Καραμεροχαριτάτων δεν είναι τίποτα άλλο παρά... κωλοτούμπα»!
markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...