Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

MTV: «Everyday Girls»!

Δύο κορίτσια της διπλανής πόρτας που δεν περνούν απαρατήρητα! Θέλουν να ξέρουν τα πάντα και δεν φοβούνται να… τα συζητήσουν!  Μπορεί να διαφωνούν σε πολλά, αλλά κάτι στο οποίο σίγουρα συμφωνούν είναι στο να περνάνε πάντα καλά, μαζί!  

Παρακολουθήστε κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 15.30 τη νέα εκπομπή του MTV και μπείτε στον όμορφο, λαμπερό και μυστήριο, ροζ κόσμο των «Everyday Girls»! Στη νέα εκπομπή του MTV η Μυρτώ Κάζη και η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη ασχολούνται με τα απόλυτα girly θέματα, από την ομορφιά και τη μόδα, μέχρι τις σχέσεις και τα «must go venues» της πόλης!

Κάθε εβδομάδα η Μαριάνθη και η Μυρτώ συζητάνε απαραίτητα beauty tips για να σαγηνέψετε τα αγόρια, όλα τα αστρολογικά νέα για να προβλέψετε την επόμενη κίνησή του, αλλά και τα πάντα για τις τάσεις της μόδας ώστε να είστε πάντα in style. 

Τα «Everyday Girls» του MTV τα βλέπουν όλα θετικά και αναζητούν, αποκαλύπτουν, συμβουλεύουν, προτείνουν και ενημερώνουν για όλες τις μεγάλες και μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που θα σας απογειώσουν: διατροφή, fitness, styling, μόδα, ζώδια, διασκέδαση, σχέσεις, must εκδηλώσεις και ομορφιά. 

Τι άλλο; Και όμως! Μαζί τους, special δημοφιλείς guests θα κάνουν την εμφάνιση τους για να σας μεταφέρουν τα πιο φρέσκα girly νέα…
Stay tuned στην πιο girly εκπομπή του MTV μαζί με την Everyday!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...