Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Α.Νικολούλη απαντά στις φήμες για το Alter


Τα τελευταία 24 ωρα, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε η Α.Πάνια προς το Alter, κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία που ήθελε την Αγγελική Νικολούλη να είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει!

Αυτό μάλιστα φερόταν να είναι ο προβληματισμός των υπευθύνων του σταθμού αφού όπως ανέφερε το zappIT.gr "έχει προκληθεί αναστάτωση στο κανάλι του Μπουρναζίου, καθώς η Αννίτα Πάνια το τελευταίο διάστημα έχει πολύ στενές επαφές με την Αγγελική Νικολούλη και... αυτό που φοβούνται στο Alter, είναι πως φεύγοντας, θα την πάρει μαζί της".

Πριν από λίγο το ίδιο site, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο και ζήτησε να μάθει αν αληθεύουν οι φήμες.

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε: ''Για το θέμα ισχύει η παρακάτω διαχρονική μου δήλωση: Είμαι η πρώτη που ήρθα στο Alter και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς- όταν το κανάλι έκανε ποσοστά τηλεθέασης κατά μέσο όρο κάτω από 2% και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω. Θα εξαντλήσω και την τελευταία πιθανότητα δίνοντας τη μάχη να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε, χωρίς αυτό βεβαίως να αποβεί σε βάρος της δημοσιογραφικής ουσίας της εκπομπής μου''. Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...