Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αποχώρησε η Νίκκη - Aντρική υπόθεση το X-Factor

Αποχώρησε απο το live του X-Factor πριν απο λίγο η Νίκκη Πόντε αφού συγκέντρωσε τους λιγότερους ψήφους απο τους 3 διαγωνιζόμενους στον ημιτελικό του X-Factor

Ο μεγάλος τελικός της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι αντρική υπόθεση, αφου Χάρης και Αλέξανδρος θα συναγωνιστούν για τον τίτλο του νικητή! Να σημειώσουμε οτι στο σημερινό live αποφάσισε μόνον το τηλεοπτικό κοινό!

H Νίκκη Πόντε ζει στον Καναδά. Γεννήθηκε τη 1η Αυγούστου του 1991, που σημαίνει ότι είναι μόλις 19 χρονών. Τη βρήκαμε στην οντισιόν της Νέας Υόρκης και από την πρώτη στιγμή μας μάγεψε με τον αυθορμητισμό της και βέβαια με το ταλέντο της. Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ήταν να έρθει στην Ελλάδα και το κατάφερε.

Έχει κάνει 10 χρόνια όπερα και τώρα είναι φοιτήτρια σε μουσικό πανεπιστήμιο. Έχει κερδίσει σε διαγωνισμούς στο Τορόντο και το X Factor είναι για εκείνη η μεγάλη ευκαιρία. Είναι Λέων και θαυμάζει πολύ τη Lady Gaga. Αγαπημένες της τραγουδίστριες είναι η Aretha Franklin και η Δέσποινα Βανδή. Στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει, ασχολείται με την κομμωτική και το make up και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Η Νίκκη είναι υποψήφια για τον Ελληνικό διαγωνισμό για την Eurovision 2011

tralala.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...