Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ (Yer Gök Aşk) - Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο


Η τούρκικη σειρά του ALPHA παραγωγής 2011, Ρώτα την Αγάπη (Yer Gök Aşk), εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία με το μοναδικό φυσικό τοπίο και περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η σειρά προβάλλεται ακόμη στην Τουρκία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Προβάλλεται στις 10 το πρωί.
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζιόγλου στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί, ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει.

Παίζουν: Μουράτ Ουναλμίς, Μπιρτσέ Ακαλάι, Σελέν Σοϊντέρ, Ισίλ Γιουτζεσόι, Κανμπολάτ Γκιορκέμ Αρσλάν


78 σχόλια:

  1. telika h tourkikes seires me exoyn kataxtisei san elinida anti me ths elinikes seires poy einai a mh ti allo oxi kataliles gia paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα.Εχουμε μπουχτησει με σεξουαλικες σκηνες απο ολες τις δυνατες γωνιες ληψης.Τι συμβαίνει με τις τουρκικες σειρες;Η σκηνη και η στιγμή ειναι απιστευτα πιο δυνατες επειδή απλώς υπονοουνται με μια ματια και ενα αγγιγμα σε αντιθεση με τις χοντροκομμενες ελληνικες. Η τεχνη στα καλυτερα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia exw porothio me ayti tin sira pou mporw na do to episodio 18 kai panw ine apaixti sira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΧΟΛΟΥΣΑ ΑΡΓΑ ΕΒΑΖΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ Σ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το ξαναβάλουν στις 20:00 δεν θα μπορώ να το βλέπω :( όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι.. ή τουλάχιστον να το βάλουν και στις 8 επανάληψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!! ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαλτε το στις 8 καλε!!!!!!!!! τι το βαλατε στις 9.50 ποιος θα το δει εκεινη την ωρα;;; ελεος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ωρα ειναι η επαναληψη ξερεις?

      Διαγραφή
    2. γεια σας, τελικα θα συνεχιστει το ρωτα την αγαπη? τελευταιο επεισοδιο 110 (πρωτου κυκλου) τι θα γινει?ξερει κανεις να μου πει?

      Διαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΤΕ??? ΕΛΕΟΣ!! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΙΣ 9:50!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ!!! ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι ωρα ειναι η επαναληψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8!!!!! ΑΚΟΥ 9:50!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ??!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τους έστειλα μήνυμα για να τους πω πόσο λίγο σέβονται τους τηλεθεατές τους. Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Alpha. Όποτε δεν του κάθονται τα νούμερα αλλάζει την ώρα στη σειρά αδιαφορώντας για το ποιος την βλέπει. Ευτυχώς κυκλοφορεί και σε dvd και στο daılymotıon. Και ας βλέπουν μόνοι τους το κανάλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ!!! ΕΛΕΟΣΣΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι να πω τωρα...σε ξεσηκωνουν πρωτα βλεπεις τα πρωτα 20 επεισοδια κ μετα το αλλαζουν ωρα....αλλαξτε το καλε!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μας βαλανε τωρα το ''κατι ψηνεται'' να δουμε τι;; τον εναν να θαβει τα φαγητα του αλλουνου;; να ειχαν τουλαχιστον καινουργια επεισοδια παει στο καλο αλλα μαε βαλανε επαναλλειψη αμαν!!!! βαλτε το ρωτα την αγαπη στις 8 τι ζηταμε;;; θαυματα;;; ελεος!!!!!!!!! βρε παιδεια θα μας ακουσει κανεις να κα νει την αλλαγη ή τζαμπα γραφουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι η καλύτερη σειρά,μακράν όλων. Εχω δεί κάποια επεισόδια,το 40 είναι συνταρακτικό!!!,το 57,58 όταν την ξαναβρίσκει,αφού η μάγισσα η Χαμιγιέτ χανούμ,είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό της,είναι το πιό συγκλονιστικό και συγκινητικό,από ό,τι εχει γυριστεί και σε άλλες χώρες,είτε σε σήριαλ,είτε σε κινηματογράφο. Η Χάβα θα τραβήξει τα πάνδεινα από την σκύλα την πεθερά,η οποία θα της σπάσει τον τσαμπουκά,θα την διαλύσει.
    Η πιό κατάλληλη ώρα γιά το σήριαλ αυτό είναι στις 8.
    Ας το αναθεωρήσουν εκεί στον Alpha,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η σειρά ειναι μακράν όλων η καλύτερη! Το 40ό επεισόδιο είναι συνταρακτικό!
    Και το 57ό,η58,όταν ξανασυναντιούνται,αφού η μάγισσα η Χαμιγιέτ Χανούμ
    σκηνοθέτησε τον θάνατό της,είναι το πιό συγκινητικό και συγκλονιστικό,
    από ό,τι υπάρχει γενικώς σε σήριαλ.
    Γιά μία τέτοια σειρά,η καταλληλότερη ώρα είναι το βράδυ μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sygnwmi pws exete di toso poly egw mexri to 30 exw di parapanw den mporw pos ginete na dw parapanw exw kolisi m tin sira

      Διαγραφή
  21. Εβρισα,η διαφήμισα κάτι και με λογοκρίνετε ρε παιδά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλλαξτε την ωρα!!! Βαλτε το στις 8 παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εαν δεν το βαλετε στις στις 8 θα ερθω στον alpha και θα τα σπασω ολααα!!


    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣΣΣΣ ..!! :@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η καλύτερη σειρά μακράν...
    Κάθομαι και το βλέπω στα Τούρκικα τι να κάνω η μαύρη αφού δεν μας ακούει κανείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Βάλτε το πάλι στις 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οντος η καλυτερη σειρα και αντι να βαλουνε το κατη ψηνετε αλλη ωρα βαλανε την καλυτερη σειρα το πρωη ποιος θα το δει αυτη την ωρα κυριοι υπευθηνοι του alfa ξυπνηστε δεν πατε καθολου καλα τουλαχιστον να το βαλετε σε επαναληψη το βραδυ αλλα πιστευω αδικα και που κουραζομε να γραφω αυτο το σχολιο αντε λοιπον να δουμε τη θα γινει στην ελλαδα του 2012.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΕΧΕΙ INTERNET ΝΑ ΠΑΤΙΣΕΙ DAILYMOTION...ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 25!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στις 8 βέβαια .Τι χοντράδα ήταν αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. GIATI DN VAZOUNE T UPOLOIPA EPEISODIA MHPWS XERETE R PAIDIA? EXW DEI MEXRI T 35 K EXW TRELATHEI THELW N DW K TN SUNEXEIA!!!!!!!!!!EINAI TELEIO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΏ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ
    ΤΑ ΈΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΜΈΣΟ ΤΟΥΡΡΚΙΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΣ 20.30
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 77 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και μετα κλαιγονται οι Ελληνες ηθοποιοι για τη δηθεν καταντια μας με τα τουρκικα......καντε καλες δουλειες να τις δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εχουμε κολλησει με τις τουρκικες σειρες ακριβως επειδη ανετα θα μπορουσαν να ηταν βασισμενες σε πραγματικα γεγονοτα ιστοριες που εχουν συμβει ! εχουν ποιο σωστη σκηνοθεσια και καλυτερα σεναρια εμεις δεν μπορουμε παρα μονο αρρωστια να βγαλουμε στο γυαλι και γυμνο, αλλα το ασχημο γμνο το φτηνο και το χαζο που πρσβαλλει την οικονα του ηθοποιου και τον ¨καιει¨πως λοιπον να μην σε καθηλωσει μια τουρκικη σειρα?ελπιζω να συμφωνειτε με την αποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απολύτως ... ειδικά η σειρά ρώτα την αγάπη είναι συγκλονιστική και αδικήθηκε με την αλλαγή της ώρας ... πρωί είναι όλοι στις δουλειές τους ποιος θα μπορεί να την δει.. έλεος είναι απαράδεκτοι οι ιθύνοντες του alpha.

      Διαγραφή
  32. ποτε τελειωνει το εργο;;ποσα επεισοδια εχει συνολικα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. παρακουλουθώ την σειρά από την Τουρκική τηλεόραση. Χάνω από τα λόγια,αλλά η ιστορία είναι κατανοητή. ΄Ετσι είδα το τελευταίο επεισόδια αυτής της σεζόν,που παίχθηκε στην Τουρκία στις 23 Ιουνίου. Εγώ αγόρασα μέχρι και τούρκικο λεξικό για να διαβάζω τις ημέρες και τους μήνες.! Σας ενημερώνω ότι το τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν έχει νούμερο 85.Καταπληκτική πλοκή! Να ξέρετε ότι στην Τουρκία τα επεισόδια έχουν διάρκεια από 1 ώρα και ένα τέταρτο μέχρι 2 ώρες και 10 λεπτά.΄Αρα,αν υπολογίσετε, έχουν να προσβληθούν στην ελληνική τηλεόραση περίπου 170 επεισόδια.Και η σειρά συνεχίζετε με την νέα σεζόν. Αν κάποιος θέλει να δεί τα τουρκικά επεισόδια να γράψει τον τουρκικό τίτλο της σειράς και τον αριθμό του επεισοδίου. Βγαίνει αμέσως το επεισόδιο.Φιλικά Μάγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ααααα!!!τωρα κατάλαβα !!!νομιζα ότι το 85 τουρκικο επεισόδιο με το γάμο της χαβα και την φωτιά που τους έβαλε η άλλη η σκυλα ήταν το τέλος της σειράς ....άραγε ποσα επεισόδια να ειναι μετα απ´ αυτο;ποτε ξεκινανε τα καινουρια επεισόδια στην Τουρκία ;;;θέλω να μείνει με τη χαβα στο τέλος !!!!πολλη ωραια σειρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ποτε ξεκιναει ο τριτος κυκλος της σειρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μου αρεσει πολι το εργο αυτο ποτα αρχιζει τονεο επισοδια στιν τουρκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο κατι που διαβασα απο καποιον ξενο θαυμαστη της σειρας ειπε οτι θα ξεκινησουν σγουρα απο τελη Αυγουστου η αρχες Σεπτεμβρη και οτι θα παιζουν και οι δυο πρωταγωνιστες.

      Διαγραφή
  37. μηπως εχει δει κανεις το 86 στα τουρκικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδια ψάχνω το 86 και δε βρίσκω τίποτα.ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. δεν εχει γυριστει ακομα ο γ κυκλος. το σπαστικο ειναι οτι ο alpha θα σταματησει τελειως τη σειρα και δεν ξερω αν το περιοδικο θα συνεχισει να βγαζει τα dvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Αλφα έκοψε σκηνές από το 109 επεισόδιο. Δεν δείχνει το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας μέσα στα αίματα όταν αυτοκτόνησε και έχει κόψει την σκηνή που πυροβολούν τον πρωταγωνιστή στο γάμο του και τα ουρλιαχτά των δικών του. Το 109 επεισόδιο είναι το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και παίχτηκε σήμερα από τον Αλφα. Ελπίζω να συνεχιστεί και η επόμενη σεζόν ολόκληρη γιατί αυτό που αναφέρεται εδώ ως τελευταίο επεισόδιο είναι περίπου στις αρχές της δεύτερης σεζόν. Ελπίζω να μην κοπεί και αυτή η σειρά όπως η ΛΑΛΕ (την οποία έχετε βάλει λανθασμένα στην φωτογραφία επάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ξερει κανεις αν θα συνεχισει ο δευτερος κυκλος της σειρας στον alpha?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διαβασα πως ο δευτερος κυκλος ρωτα την αγαπη θα παιχτει στον αντεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Διαβασα πριν οτι στον τριτο κυκλο οτι ο γιουσουφ θα πεθανει και η χαβα θα ερωτευτει αλλον.
    Διαβασα επισης οτι στο γαμο της χαβα με το γιλμαζ οι οικογενειες τους δεν ηταν εκει που η μπαντε εβαλε φωτια.Αυτο ειναι τελειως λαθος γιατι ειδα το τελευταιο επεισοδιο του β κυκλου και ηταν ολοι εκει εκτος της χαμιγιετ που εχασε τις αισθησεις της μετα τις αποκαλυψεις για το παιδι της μπαντε που τελικα ειναι του μεχμετ.Επισης, δεν προλαβε να παντρευτει το γιλμαζ ενω γραφτηκε οτι τον παντρευτηκε στο ιδιο σαιτ που λεει οτι ο γιουσουφ θα πεθανει.Αλλου γραφτηκε οτι θα συνεχισουν και οι δυο πρωταγωνιστες αλλα θα τελειωσει πιο γρηγορα ο γ κυκλος και αλλου οτι η μπιρτσε ακαλαι θα παιξει μονο σε 6 επεισοδια.Τι ειναι αληθεια και τι οχι κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δε συνεχισουν οι πρωταγωνιστες το εργο δεν αξιζει πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι βρε παιδιά, ωραία ολα αυτά, αλλά πού θα τα δόύμε μεταγλωτισμένα τα επεισόδια εφόσον ο alpha σταμάτησε την προβολή του σίριαλ? Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ αν γνωριζει! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. οι βλακείες των υπευθύνων του ψυχαγωγικού προγράμματος του αλφα είναι και ο λόγος που σε λίγο θα τους βλέπουν μόνο οι συγγενείς τους από λύπηση......βρε αθεόφοβοι,το 44 επεισόδιο το κάνατε 110 και τα δίωρα επεισόδια 45 λεπτα;και το βάλατε το πρωί;και δεν έχετε και τη δεύτερη σεζόν;δεν το κλείνετε το κανάλι;ούτως ή άλλως μόνο εμείς που βλέπουμε το "ρώτα την αγάπη" σας βλέπουμε....και το λάλε;μια το βάζετε,μια δεν το βάζετε και μας βάλατε το "δέστε τους";έλεος πια!πληρώνεστε κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. theloume tin seira rwta tin agapi na sunexistei sas parakalw!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ας την πάρει καλύτερα ο Αντένα, μακάρι! Ο Άλφα είναι αηδία, χρόνια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ας την πάρει ο Αντένα, μακάρι κιόλας. Ο Άλφα είναι μια αηδία και μισή, χρόνια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ti tha ginei vre paidi mou me tin seira rwta tin agapi theloume na doume tin sunexeia as to valei opoio kanali thelei telos panton kante kati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. to 111 den yparxi pote tha to doume estw internet re paidia kante kati ine ap ta kalytera sirial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρωτα την αγαπη, πολυ ωραια σειρα. ποτε θα δουμε την συνεχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο αλφα ειναι το χειροτερο καναλι! δεν γινεται να ξεκινατε μια σειρα και να μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΕΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΠΑ΅Κ ΔΟΥΜΕ 2ο ΚΥΚΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. βαλτε το 111 να το δουμε...τι το σταματησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αντε βρε παιδια βαλτε την συνεχεια....θελουμε το 111..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο ant1 λιγο δυσκολο αφου βαζει τον σουλειμαν απο 3Σεπτεμβριου.παιδια ας παιρνουμε τηλ στο περιοδικο και στον alpha να τους σπασουμε τα νευρα ειδικα στο καναλι.αυτοι μπορει να μας δουλευουν και τι εννοω να την σταματανε επιτηδες για καποιο διαστημα για να υπαρξει ενδιαφερον απο τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιατι στενοχωριεστε, δεν παν να πνιγουν ολα τα καναλια, εγω το βλεπω στο youtube στα τουρκικα και παρολο που δεν καταλαβαινω λεξη, μπαινω κατευθιαν στο νοημα γιατι οι ανθρωποι ειναι ηθοποιαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μόλις είδα στο youtube το τρεηλερ ρώτα την αγάπη επεισόδιο 86 γ κύκλος και ο Γιουσούφ έχει τραυματιστεί θανάσιμα.Ίσως πεθάνει....Όποιος θελει να το δει να γράψει yer gok ask 86.Bolum 3.Sezon Fragmani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τελικά ο Γιουσούφ πεθαίνει, είδα στο facebook του Murat Unalmis φωτογραφία απο την κηδεία του.ΧΑΛΙΑ ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ YER GOK ASK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H κηδεια ειναι της χαβα αλλα δεν έχει πεθανει το σκηνοθέτησε ο μπαμπάς της με τη μαμά του Γιουσουφ αφού του έδωσε χρήματα, έτσι όλοι νομίζουν πως η χαβά έχει πεθάνει. Ξέρει κανείς αν τον δεύτερο κύκλο θα τον δείξει ο αλφα?

      Διαγραφή
  59. Αυτό εγινε στον α' κύκλο.Τώρα στον γ' κύκλο μετά την φωτιά ο Γιουσούφ πεθαίνει.Στο facebook του Μurat Unalmis εχει φωτογραφίες από την κηδεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. paidia i giousouf pethenei.sigoura pragmata sas lew.paizei pleon se mia kainourgia tourkikh seira.k h xaba tha paiksei 10 episodia sthn kainourgia sezon kai tha vgei k ayti lene.tis apomenoun 7 epeisodia.ego exo apogohteyti para poli.tetoio teriasto zeygari den exo ksanadei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Γιουσούφ πέθανε, η Χαμιγιέτ έμεινε παράλυτη και δεν μπορεί να μιλήσει , η Χαβά είναι στη φυλακή για τη φωτιά και το θάνατο του Γιουσούφ.Ο Μπουράκ Χακί είναι ο ανιψιός της Χαμιγιέτ και είναι το νέο πρόσωπο του yer gok ask.Ολα αυτά τα είδα στο youtube παίζεται το 90 επεισόδιο.Πολύ σπαστικό έγινε το έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΛΑ Ο ALPHA ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ....ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ...ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...