Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η Ελένη Τσολάκη δηλώνει ότι δεν είναι... κορίτσι για σπίτι

"Όλες οι σχέσεις που είχα μέχρι τώρα κράτησαν από δύο χρόνια και πάνω"


Η παρουσιάστρια ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρουσιάσει μαζί με τέσσερα ακόμα νέα άτομα την εκπομπή «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.».

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη η οποία σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Για την ημέρα που της έκανε πρόταση ο Alpha για το «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.», η νεαρή παρουσιάστρια θυμήθηκε:

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα! Η ιστορία είναι λίγο αστεία. Θυμάμαι ότι εδώ και ένα τρίμηνο έλεγα για πλάκα στα παιδιά της εκπομπής: «Κορίτσια για σπίτι»:

«Θέλω να χτυπήσει το τηλέφωνο και αυτό που θα ακούσω να μου αλλάξει τη ζωή». Μια εβδομάδα αργότερα, με πήραν τηλέφωνο από τον Alpha.

Στην αρχή νόμιζα ότι κάνουν πλάκα. Το πήρα αψήφιστα και στο χαβαλέ για να μην με κοροϊδεύουν οι υπόλοιποι με τους οποίους το συζήτησα.

Όταν με ξαναπήραν, κατάλαβα ότι η πρόταση ήταν όντως σοβαρή».

Σχετικά με τις υποχρεώσεις της στο Makedonia TV και την εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι», η Ελένη Τσολάκη είπε:

«Τέλη Ιουνίου ολοκληρώσαμε και αυτή τη σεζόν. Κάθε χρόνο, γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαθαίνουμε εάν θα συνεχιστεί. Δεν ξέρω από τώρα τι θα γίνει.

Θα το δω εκείνη την ώρα και θα αποφασίσω. Αυτή τη στιγμή είναι όλα τόσο ανοιχτά και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό που κάνω τώρα.

Είναι μεγάλο βήμα και θέλω να δώσω το 100% της ενέργειάς μου. Δεν με αγχώνει τι θα γίνει από τον Οκτώβριο».

Όσο για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου, δήλωσε:

«Ποτέ δεν ήμουν "κορίτσι για σπίτι" με αυτήν την έννοια. Ήμουν λίγο πιο... ανήσυχη. Όταν, όμως, έρθει η ώρα που θα το έχω αποφασίσει – είναι ακόμα μακριά – θα γίνω πολύ καλό κορίτσι για σπίτι» .

Και συμπλήρωσε:

«Όλες οι σχέσεις που είχα μέχρι τώρα κράτησαν από δύο χρόνια και πάνω. Είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει μια σταθερά στη ζωή του, να νιώθω ασφαλής.

Θέλω οι σχέσεις μου να έχουν την προοπτική να κρατήσουν για πολύ – για να μην πω για πάντα στο οποίο δεν πιστεύω».

Τέλος, για το φημολογούμενο ειδύλλιο της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που ξεκίνησε από κάποια σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό Mou», η οικοδέσποινα του «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.» ξεκαθάρισε:

«Ήταν απλώς μια πλάκα. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν πάλι κάποια πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν τρέχει τίποτα με τον Δημήτρη.

Η συμπάθεια είναι αμοιβαία, για δυο ανθρώπους που γνωρίζονται από απόσταση και σέβεται ο ένας τη δουλειά του άλλου. Εκτιμώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ως τηλεοπτική προσωπικότητα, αλλά και έξω από το "γυαλί".

Είναι ένα πολύ καλό και ταλαντούχο παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...