Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πώς η Μενεγάκη έπαιξε ρόλο στη μετεγγραφή του Λιάγκα και της Σκορδά στον ΑΝΤ1;

Πολλά θα ακουστούν τις επόμενες ημέρες για τη μετακίνηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 και για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί άλλα έχει πολύ ενδιαφέρον και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό, η αρχική πρόθεση του ΑΝΤ1 ήταν να εντάξει στο καθημερινό του πρόγραμμα την Ελένη Μενεγάκη. Όσο καθυστερούσε η υπογραφή του συμβολαίου της Ελένης έμενε ανοιχτό και το ενδεχόμενο της επιστροφής της.

Μάλιστα κάποιοι λένε επίσης ότι ο ΑΝΤ1 ήταν και ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της Ελένης και μέσο πίεσης για τον Alpha, άλλα αυτό φαίνεται τραβηγμένο σενάριο μια και η Ελένη δεν είχε λόγο να έχει εναλλακτική λύση. Αν αποφάσισε ποτέ να φύγει από την Κάντζα θα έβρισκε νέο κανάλι σε λίγα λεπτά.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν ήλπιζε στην επιστροφή της Ελένης στο κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της, όταν όμως ανακοινώθηκε η παραμονή της στον Alpha, προχώρησαν στην επόμενη καλή λύση και αυτή ήταν το ζεύγος Λιάγκας, Σκορδά.

Έτσι άθελά της η Ελένη δρομολόγησε την απρόσμενη μετεγγραφή των παρουσιαστών στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...