Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Γιώργος Λιάγκας: "Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν"

Η πρώτη δήλωση του παρουσιαστή για τη μεταγραφή βόμβα στον ΑΝΤ1.


Η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου έπεσε σαν βόμβα στα ήρεμα (καλοκαιρινά) νερά της ελληνικής τηλεόρασης.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι θα συνέχιζε την πρωινή εκπομπή στο Mega για ακόμη μια χρονιά, ο ANT1 με δελτίου Τύπου που απέστειλε την Πέμπτη 1 Αυγούστου κοινοποίησε την αποκλειστική τους συνεργασία.

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στο tvshow.gr έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την είδηση και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους λόγους της μεταγραφής. "Ήταν και για μας ένα σοκ . Πάμε κάπου που έδειξαν οτι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν".

Το ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά συνεχίζει: "Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ανακοίνωσαν στους γονείς τους το κλείσιμο της μεγάλης συμφωνίας. Προηγουμένως είχε ειδοποιηθεί και ο Πέτρος Μπούτος που απλά έμεινε... ξερός με την εξέλιξη. Το τελευταίο ραντεβού του ζευγαριού με τον διευθυντή ψυχαγωγία του Μεγάλου καναλιού ηταν την περασμένη βδομάδα, όπου ο Πέτρος Μπούτος δεν ήταν σε θέση να υποσχεθεί την υπογραφή η την συνέχιση της συνεργασίας επικαλούμενος ακόμα οικονομικές δυσπραγίες".

Η συνεργασία του τηλεοπτικού διδύμου με τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του σταθμού υπόσχεται πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...