Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Θαμώνας προς Ησαΐα Ματιάμπα:«Άσε μας βρε μαύρε,και εσύ που τραγουδάς»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο νικητής του «Dancing with the stars 4», Ησαΐας Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής μίλησε, εκτός των άλλων, για τον ρατσισμό, αλλά και όλα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν.


Αν και είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα, το χρώμα του προδίδει την καταγωγή του.Από μικρός δεχόταν ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του, καθώς και για το χρώμα του.Τα σχόλια αυτά δεν πήραν τέλος, ούτε όταν μεγάλωσε, ούτε όταν έγινε και γνωστός.


Μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή ένα περιστατικό που έγινε λίγους μήνες πριν στο μαγαζί που τραγουδούσε. Ένα βράδυ εκεί που τραγουδούσε μαζί με το Μύρωνα, ήταν ένας κύριος στο μπροστινό τραπέζι κι ενώ βρισκόταν στη σκηνή γύρισε την πλάτη και είπε «Άσε μας βρε μαύρε, και εσύ που τραγουδάς».Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ένιωσε πολύ άσχημα και ήθελε να κάνει φασαρία και να κατέβει κάτω να τον πλακώσει στο ξύλο. «Το μόνο που έκανα ήταν να τον κοιτάζω επίμονα μισή ώρα αλλά δεν πτοήθηκε», σχολίασε ο τραγουδιστής. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως την κατάσταση την έσωσε ο Μύρωνας, ο οποίος τον συγκράτησε να μη γίνει φασαρία μέσα στο μαγαζί.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του  Ησαΐας Ματιάμπα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...