Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Καμπούρη - Ταρασιάδης: Ξανά μαζί


Στα τέλη Ιουλίου, μόλις μία εβδομάδα μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο, όπου φωτογραφίες τους σε τρυφερά στιγμιότυπα φιγουράριζαν στον Τύπο, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης χώρισαν έτσι ξαφνικά. Ολοι τότε μιλούσαν για οριστικό χωρισμό, που προέκυψε έπειτα από έναν έντονο τσακωμό. Το τέλος, όπως ακούστηκε τότε, έδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ φίλοι του ζευγαριού δήλωναν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσής τους... Ωστόσο, και στην προκειμένη ισχύει η λαϊκή σοφία «ποτέ μη λες ποτέ».

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ξανάσμιξαν μετά την επιστροφή της Δέσποινας από τη Νέα Υόρκη (στα τέλη Αυγούστου). Οι δυο τους συναντήθηκαν ένα βράδυ σε κοινή συντροφιά και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», πήραν την απόφαση να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Αποφάσισαν λοιπόν ότι δεν μπορούν να κάνουν ο ένας χωρίς τον άλλον και έτσι είναι ξανά μαζί. Αλλωστε, η φετινή οικοδέσποινα της εκπομπής «Lifestyle» του ALTER τον αποκαλούσε «άντρα της ζωής της».

Ηταν μαζί ενάμιση χρόνο και μέχρι τον φημολογούμενο καβγά τους δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι για...τριγμό στο δεσμό τους. Το διάστημα που έμειναν χώρια συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν ο ένας μακριά από τον άλλον και τώρα, που είναι και πάλι ζευγάρι, μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. «Μπορεί όταν το ποτήρι ραγίζει, δύσκολα να ξανακολλάει, ωστόσο οι δύο τους το διέψευσαν. Είναι μαζί και αγαπημένοι, όπως παλιά» μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...