Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τα μαγειρέματα της Μανωλίδου


Φωτιά έχουν πάρει οι κατσαρόλες στο «Master Chef». Τα γυρίσματα είναι πολύωρα και οι δοκιμασίες για τους συμμετέχοντες πολλές.

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε μερικά από όσα θα δείτε στην εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται στο MEGA στις αρχές του Οκτώβρη. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το επίπεδο των γυρισμάτων και το πόσο πολύ υπολογίζει το κανάλι της Μεσογείων στο project του που θα προβάλλεται έξι ημέρες την εβδομάδα, με τα περισσότερα από τα εβδομήντα δύο συνολικά επεισόδια να δίνουν σκληρή μάχη στο prime time.

Τα γυρίσματα στο πλατό ξεκίνησαν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει. Οι είκοσι διαγωνιζόμενοι είναι ηλικίας από δεκαεννέα ετών ο μικρότερος μέχρι πατημένα… ήντα η γηραιότερη, αλλά και διαφόρων επαγγελμάτων, από νοικοκυρές μέχρι έμπορο και νταλικέρη.

Τους δώδεκα άνδρες και τις οκτώ γυναίκες όμως διαγωνιζόμενους συνδέει η αγάπη για την κουζίνα και τη μαγειρική. Γι’ αυτό και παρ’ όλες τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους κυρίως στις ομαδικές δοκιμασίες, οι διαγωνιζόμενοι ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες, τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις των Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκου και Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Μία φορά την εβδομάδα οι κριτές μαγειρεύουν και διδάσκουν στους διαγωνιζόμενους πώς έπρεπε να ετοιμάσουν κάποιο από τα πιάτα που τους είχαν ανατεθεί. Σε αρκετά από τα «Master Class», όπως τα λένε, η Ευγενία Μανωλίδου φορά την ποδιά της και από παρουσιάστρια γίνεται και αυτή μαθήτρια των chef.

Μάλιστα, η ίδια η Μανωλίδου έχει εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες της ότι αρκετά από τα φαγητά που παρουσιάζουν στο «Master Chef» τα έχει μαγειρέψει στο σπίτι της για την οικογένειά της.

Τις επόμενες εβδομάδες οι δοκιμασίες γίνονται ακόμα πιο δύσκολες αλλά και οι κριτές ακόμα πιο αυστηροί. Οι δώδεκα εναπομείναντες αυτήν την εβδομάδα παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο «Master Chef» και να κερδίσουν και τον τίτλο αλλά και το έπαθλο των πενήντα χιλιάδων ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...