Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Arsenal V Manchester United: Football Fans: Ch...Image by World of Good via Flickr
Η φάση των  ομίλων του Champions League ξεκινάει και η  απόλυτη μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα είναι μόνο στο MEGA. Tην Τρίτη 14  Σεπτεμβρίου, ο Μέσι και η παρέα του αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, στην πρεμιέρα των ομίλων.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από την Βαρκελώνη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15 θα μεταδοθεί ο αγώνας ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. 
Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Γιάννη Θειακό και σε ζωντανή σύνδεση με την Βαρκελώνη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο ο οποίος θα μας μεταφέρει τα τελευταία νέα για την μάχη του Παναθηναϊκού. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο να αναλύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους έξι αγώνες της πρώτης βραδιάς του Champions League. Προσκεκλημένοι είναι, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Στράτος Αποστολάκης, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» Γιώργος Οικονομέας και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος, ενώ στις... εξέδρες της «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑΣ LIVE», θα είναι οι Ακαδημίες του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου, από το Μαρούσι. 
Tην Τρίτη  14 Σεπτεμβρίου η απόλυτη μάχη  του Champions League, είναι μόνο στο MEGA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...