Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος άκουσε τον Μαλέλη και δεν φοβήθηκε!


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη της σεζόν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super star» της Χριστίνας Λαμπίρη.

Στην ερώτηση της Λαμπίρη για την Ελένη Μενεγάκη, ο κύριος Star Channel ήταν κατηγορηματικός: 

«Η Μενεγάκη έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ πως ασχολούμαστε με την προσωπική της ζωή, αυτή η υποκρισία της δεν έχει όρια. Κάνει ό,τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει την προσωπική της ζωή, ακόμα και οι φωτογραφίες των paparazzi είναι στημένες και πληρώσαμε εμείς πρόστιμο».

Για την επιλογή του ΑΝΤ1 να εμπιστευτεί τη Ράνια Θρασκιά: «Αυτό που έκανε ο ΑΝΤ1 είναι βλακώδες, να βάλει τη Θρασκιά να πάρει νεανικά κοινά, έπαιρνε 18% χωρίς καμία νεανική εκπομπή απέναντι και πανηγυρίζανε, άμα υπήρχαν άλλες 2 νεανικές εκπομπές τι θα παίρνει; Ήταν λάθος, δεν είναι όλοι για όλα, είναι για άλλου είδους εκπομπές».

Για τη μετεγγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Η Τατιάνα θα έκανε καλό στο πρόγραμμά μας συνολικά, μακάρι να δικαιωθούμε. Όταν τελείωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, της κάναμε πρόταση, διαπραγματευτήκαμε, ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα, όχι δύσκολα, και συμφωνήσαμε».

Και όσον αφορά sτην απογευματινή ζώνη του Star, ο Μαλέλης είπε με νόημα: «Απλά να ενημερώσω τους blogger που μου ασκούσαν κριτική για τα χαμηλά νούμερα του Φώτη και της Μαρίας και ζητούσαν να παραιτηθώ, πως η εκπομπή αυτή δεν είναι δική μου».Προβλέπεται μια θερμή τηλεοπτική χρονιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...