Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ριάλιτι για νύφες με βραβείο πλαστικές


Ανακατέψτε το σκηνικό προετοιμασίας ενός γάμου με τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις και το αποτέλεσμα είναι...ένα ριάλιτι παιχνίδι, το οποίο εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης στο φινάλε, καθώς ο γαμπρός βλέπει τη νύφη λίγο πριν από το γάμο.

Γνωστό αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η προβολή ενός νέου σόου, του «Bridalplasty», στο οποίο 12 αρραβωνιασμένες γυναίκες θα ζουν μαζί σε μία έπαυλη και θα αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις με θέμα το γάμο για να κερδίσουν πλαστικές επεμβάσεις από τη λίστα επιθυμιών της κάθε νύφης.

Κάθε εβδομάδα μία επίδοξη νύφη θα καταψηφίζεται και θα φεύγει από το σπίτι μέχρι η νικήτρια να αποκαλύψει το μετά τις επεμβάσεις σώμα της στο γαμπρό μέσα στην εκκλησία στο φινάλε της σειράς. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να έχει 10 επεισόδια.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει το πρώην μοντέλο του Playboy, Σάνα Μέκλερ. «Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τη συναισθηματική και ενδεχομένως σοκαρισμένη αντίδραση (του γαμπρού) μέσα στην εκκλησία την ώρα που θα σηκώνει το πέπλο της και θα βλέπει για πρώτη φορά πως έχει γίνει μετά τις πλαστικές», ανακοίνωσε το δίκτυο. Η σειρά, αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...