Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος δεν της δίνει σαφείς απαντήσεις

Ο Πέτρος δεν της δίνει σαφείς απαντήσεις και η Αμαλία τον απειλεί ότι θα χωρίσουν στο σημερινό επεισόδιο από ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ που προβάλει καθημερινά το MEGA.

Η Αμαλία βρίσκει την Αντιγόνη και τον Πέτρο να συζητούν και ζητάει από τον Πέτρο να της πει όλη την αλήθεια. 

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Μελίτα ότι ο τρόπος που ζούσε, πριν την γνωρίσει ήταν πολύ διαφορετικός. Της λέει πως η αγάπη της του άλλαξε το χαρακτήρα.

Η Μελίτα συγκινείται, αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να τα ξαναβρούν. Η Δάφνη και ο Νικόλας συνεχίζουν να μαλώνουν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον.

Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει συμπαράσταση από τον Λουκά, αλλά εκείνος τού εξηγεί ότι το λάθος που έχει κάνει είναι τραγικό και, σε λίγο, δεν θα διορθώνεται.

Η Εύα, με τη σειρά της, προσπαθεί να συνετίσει τη Νόρα και τη Δάφνη, πριν διαλυθεί ολόκληρη η παρέα.

Ο Στέφανος συναντά την Εριέττα και κάποιος φροντίζει να πληροφορηθεί η Μελίτα άμεσα το γεγονός.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου) Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Στέλιος Καλαθάς (Δήμητρης Μπέλλος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Αλεξάνδρα Ούστα ('Αννα Βεργή), η Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Σενάριο: 'Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...