Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

KISMET: Η Λάμια γεννάει πρόωρα..

Η Τζαβιντάν επισκέπτεται τον Κενάν και του ανακοινώνει ότι μετά από όλα όσα έχουν περάσει, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μαζί του και ότι αποφάσισε να χωρίσουν.

Ο Κενάν δεν πιστεύει πως το μωρό που έχασαν είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να χωρίσουν. Η Μακμπουλέ λέει στη Λάμια ότι η Τζαβιντάν πρέπει να έχει μάθει από κάποιον ότι ο Κενάν είναι ο πατέρας του μωρού της και πως σε αυτό οφείλεται η επίσκεψή της και οι ερωτήσεις που της έκανε σχετικά με το μωρό.

Η Λάμια αγχώνεται, σπάνε τα νερά της και πηγαίνει πρόωρα στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Το μωρό γεννιέται με καισαρική, είναι υγιές αλλά χρειάζεται αίμα. Ο Κενάν, ο οποίος βρίσκεται τυχαία εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για να κάνει φυσιοθεραπεία στο χέρι του, ενημερώνει τον Τζεμίλ για να έρθει στο νοσοκομείο και στην συνέχεια προσφέρεται να δώσει αίμα για το μωρό.

Ενώ δίνουν αίμα μαζί με τον Τζεμίλ, ο Κενάν του λέει πως καλό θα ήταν να μεγαλώσει το μωρό και με τους δυο γονείς του και ότι στη θέση του δεν θα δεχόταν ποτέ να μεγαλώσει το παιδί του με έναν άλλον άντρα, τον οποίο θα αποκαλεί μπαμπά.

Το παιδί μένει μερικές μέρες επιπλέον στο νοσοκομείο. Την ημέρα που παίρνει εξιτήριο, ο Κενάν βρίσκεται στο νοσοκομείο για φυσιοθεραπεία και η νοσοκόμα τον ενημερώνει σχετικά. Του προτείνει να τον συνοδεύσει για να δει τη μικρή.

Την ώρα που ο Κενάν την παίρνει στην αγκαλιά του, εμφανίζεται η Λάμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...