Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μάθετε πρώτοι τί θα γίνει στα «Μυστικά της Εδέμ»


Σαν «βόμβες» σκάνε οι εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ που «σαρώνουν» σε ποσοστά τηλεθέασης κάθε απόγευμα. Στα επόμενα επεισόδια, θα συμβούν φοβερά και τρομερά πράγματα.

O Λουκάς και η Νόρα, όπως όλοι γνωρίζουν λοιπόν, διαφωνούν για το εάν πρέπει να αναλάβουν την υπόθεση Χατζηβασιλείου ή όχι. Αυτή ακριβώς η κόντρα τους έχει οδηγήσει, όχι μόνον σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό χωρισμό. Τα προβλήματα ανάμεσά τους μεγαλώνουν. Η κόντρα τους «φουντώνει». Μέχρι την στιγμή που η Νόρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Λουκά!

Η Νόρα «χάνει τη γη» κάτω απ’τα πόδια της, καθώς από τη μία πλευρά είναι χαρούμενη, από την άλλη το κλίμα στις σχέσεις της με τον Λουκά είναι το χειρότερο δυνατό. Ετσι, δεν μπορεί να πει σε κανέναν τίποτα, παρά μόνον στην Εύα, μέχρι να δει τι θα κάνει με τον Λουκά. Όμως, ούτε η Εύα την βοηθάει ιδιαίτερα, μια και εμφανίζεται οργισμένη και απογοητευμένη που ο Λουκάς θέλει να υπερασπιστεί την γυναίκα που πήγε να την σκοτώσει. Η Νόρα δεν ξέρει τι να κάνει. Να το πεί ή όχι στον Λουκά; Από την μία είναι το παιδί του και από την άλλη, οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει από κάθε πλευρά.

Όταν η Νόρα θα έλθει ένα βήμα πριν από το να του το ανακοινώσει και θα συναντηθούν, εκείνος θα της ανακοινώσει από την πλευρά του ότι οι δυο τους είναι πλέον αντίδικοι και θα την αποτρέψει από κάθε πιθανότητα να του πεί τι συμβαίνει.

To τί θα γίνει, μετά από όλα αυτά, θα το μάθετε πρώτοι από εμάς σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε λίγη ακόμη υπομονή...star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...