Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της Άννα Βίσση

Anna Vissi; Oktober 5, 2007; Melkweg AmsterdamImage via WikipediaΑναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της που ετοίμαζε η Άννα Βίσση για την τηλεόραση . Με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι , αναγγέλεται  η μετάθεση της προβολής για τον Οκτώβριο.

Να τι γράφει αναλυτικά το δελτίο τύπου του Alpha: 

"Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση; Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα; Τον Οκτώβριο του 2011, συντονιστείτε στον Alpha και αποκτήστε ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.


Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12. Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch. «Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή.»

Την υπογραφή της σε μια παραγωγή αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελληνική τηλεόραση, βάζει η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις Κριστίν Κρόκος.
«Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται, τον Οκτώβριο στον Alpha"
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...