Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Oι ανατρεπτικοί Vegas στο «Mega Star»

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλα τα νέα της μουσικής σκηνής και της μεγάλης οθόνης, περιμένουν τους φίλους του «Mega Star», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στις 12:50.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι ανατρεπτικοί Vegas, οι οποίοι επιβιβάζονται στο τουριστικό τρενάκι πόλης και κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Αποκλειστικότητα «Mega Star» με γερή δόση περηφάνιας! Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε την Κατερίνα Στικούδη στα γυρίσματα του video clip για το νέο της τραγούδι «Έξι εκατομμύρια»!

Ο Γιώργος Παπαδημητράκης συναντά την Έλλη Κοκκίνου στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Ερωτεύτηκα». Η Κατερίνα Στικούδη μαθαίνει τη χορογραφία του τραγουδιού «It’s all Greek to me» από την Αντιγόνη Ψυχράμη και συναντά την Αθηναϊδα Νέγκα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής της.



Μουσικομαγειρέματα «Mega Star»: H Βέρα Μπούφη μαγειρεύει με τη Χαρά Μακρυστάθη κυπριακά χούμους μετά από μια βόλτα με ποδήλατα στην παραλία.

Το Top 10, παραμένει σταθερή αξία για το «Mega Star» και παρουσιάζει τα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές. Ενώ, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις για την μεγάλη οθόνη.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στις 12:50, μόνο στο «Mega Star».

Παρουσίαση: Κατερίνα Στικούδη
Αρχισυνταξία : Εύη Βόλλα
Σκηνοθεσία : Κώστας Καπετανίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...