Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

H "ΘΕΑ"... Τρύφωνας και οι... άλλοι του «Dancing with the stars 2»

Δυναμικά ξεκίνησε το «Dancing with the stars 2» καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι κάποιοι ήρθαν να κλέψουν την παράσταση! 

Η πανέμορφη οικοδέσποινα Ζέτα Μακρυπούλια μας προϊδέασε εξαρχής για το τι θα ακολουθήσει... 

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον παρτενέρ της «άνοιξαν» τον νέο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού ενώ ο σύζυγός της Λεό Πατίτσας και η πεθερά της Μαριγώ Πατίτσα την εμψύχωναν από το κοινό. 

Ξεχωριστές παρουσίες η Ελεονώρα Μελέτη, η Νατάσα Καλογρίδη, η Ναταλία Δραγούμη, και η Νίκη Ξάνθου, ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία έδωσαν οι κριτές στην τερματοφύλακα της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Μαρία Τσουρή, η οποία στο μεταξύ είχε πετύχει με την ομάδα της την προηγούμενη μέρα να καταταγούν στους 4 της Ευρώπης. 

Η Νάντια Μπουλέ χόρεψε με τον παρτενέρ της, Θανάση Πισανίδη, και εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό, όμως η Αγγελική Ηλιάδη ήταν η πλέον καυτή εμφάνιση της βραδιάς. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε, ποιος άλλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς ("ΘΕΑ" τον αποκάλεσε ο...Ψιψινάκης στο twitter) με το ταγκό του! 

Ο Γιώργος Χρανιώτης , ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν πολύ καλοί, ενώ σε κόντρα ρόλους είδαμε τους Γιώργο Γερολυμάτο και Νάσο Γαλακτερό. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας δεν υπήρξε καμία αποχώρηση. 

Το talent show όχι μόνο θα μεταμορφώσει ηθοποιούς, αθλητές και άλλα διάσημα πρόσωπα σε πρωταθλητές του χορού αλλά θα προσφέρει κάτι πολύ σημαντικότερο. 

Θα πραγματοποιήσει τις πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών που στηρίζει ο μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός «Make A Wish».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...