Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Καπουτζίδης και Νομικού : Η χημεία που έφερε επιτυχία!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κλείδωσαν για την... παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us» που θα προβάλλει το MEGA από τον Νοέμβριο. Οι MEGAλικοί πιστεύουν στο «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με τους οικοδεσπότες του show.

Αν και είναι δύσκολες εποχές για ακριβές παραγωγές, το μεγάλο κανάλι ποντάρει πολύ στο «Just», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και επιβραβεύτηκε με υψηλές τηλεθεάσεις στον πρώτο κύκλο του. Ετσι λοιπόν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι και πάλι στις οθόνες μας μαζί με τους τολμηρούς celebrities που θα πιάσουν το μικρόφωνο και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν με τη φωνή τους.

Και ενώ οι παρουσιαστές θα παραμείνουν οι ίδιοι, διαφοροποιήσεις θα έχουμε στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καρέκλες των κριτών θα παραμείνουν η Αθηναΐς Νέγκα και ο Στέφανος Κορκολής, ενώ σκέψεις υπάρχουν προκειμένου να αντικατασταθούν ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου! Σενάριο μάλιστα φέρνει τον Γιώργο Λιάγκα, εκτός από την παρουσίαση του «Πρωινό mou», να βρίσκεται και στη θέση του κριτή στο «Just the 2 of us».

Το πιθανότερο είναι ο γνωστός παρουσιαστής να βρεθεί επικεφαλής της επιτροπής, εφόσον ενδώσει στη νέα αυτή πρόκληση. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει δεχτεί επίσημα πρόταση, ωστόσο η περσινή κριτική του στους συμμετέχοντες του show από την πρωινή εκπομπή του τον καθιστά ως μια δυνατή λύση για μία από τις καρέκλες του «Just».

Και μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο οι άνθρωποι του καναλιού με άκρα μυστικότητα σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια και κλείνουν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο show. Μάλιστα, η παραγωγή του «Just» έχει καταρτίσει δύο διαφορετικές λίστες: η μία περιέχει τα ονόματα των επαγγελματιών και η δεύτερη των ερασιτεχνών. Από τις δύο αυτές λίστες θα αναζητηθούν τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν τους διαγωνιζομένους του «Just».

Ετσι, φαίνεται πως από τους καλλιτέχνες πολύ κοντά στο να πει το ναι βρίσκεται η Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ πρόταση έχουν δεχθεί επίσης η Μάρω Λύτρα, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο Νικηφόρος, αλλά και ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά. Οι celebrities που θα βολιδοσκοπηθούν για το «Just» είναι δεκάδες, ενώ μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο συμμετοχής η Βάνα Μπάρμπα και ο Μάρκος Σεφερλής.

Με εντατικούς ρυθμούς θα κινηθεί η παραγωγή του show από τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εκτιμάται πως υπάρχει χρόνος προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Μάλιστα, ενδεικτικό το πώς τη φετινή σεζόν θα ρυθμιστούν τα πάντα στο... παρά πέντε είναι πως ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού δεν έχουν ακόμα υπογράψει για τη νέα σεζόν!

O  ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΦΕΤΟΣ
Η φιλία με τον Γιώργο

Κοινό κώδικα επικοινωνίας, εκπληκτική χημεία αλλά και παρόμοια αίσθηση χιούμορ διαθέτουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού. Χαρακτηριστικά που τους έκαναν από την αρχή να δέσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο και να κερδίσουν μία θέση στο τηλεκοντρόλ μας. Οταν οι κάμερες έκλεισαν και τα φώτα του «Just» έσβησαν, οι δύο παρουσιαστές διαπίστωσαν πως πέρα από μια πολύ καλή επαγγελματική συνεργασία δημιουργήθηκε μεταξύ τους και μια δυνατή φιλία. Μάλιστα, λέγεται πως ο Γιώργος και η Δούκισσα και μετά το παιχνίδι τα λένε συχνά και μοιράζονται σχέδια και προβληματισμούς.

Πρόσφατα μάλιστα, η ξανθιά παρουσιάστρια σε στήλη της στο Διαδίκτυο αναφέρθηκε στον Γιώργο κατατάσσοντάς τον στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ουσία και αξία. «Ενας που για μένα έχει αξία και που δεν τον βγάζω από την καρδιά μου είναι ο φίλος μου ο Γιώργος, ο γνωστός, ο δικός μου Γιώργος!» έγραψε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, όπως λέει η Δούκισσα, για τον «φίλο Γιώργο» ταξίδεψε πρόσφατα στην Κέρκυρα προκειμένου να βρεθεί δίπλα του και να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία συμμετέχει «Φωνάζει ο κλέφτης». Η φιλία θέλει θυσίες και οι δύο αυτοί ταλαντούχοι άνθρωποι φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να τις κάνουν!

Και σε ταινία!

Μπορεί η Δούκισσα να έκανε ταξίδι-αστραπή μέχρι την Κέρκυρα προκειμένου να τον συναντήσει, αλλά εκείνος της ετοιμάζει ταινία ή, καλύτερα, δημιουργεί ρόλο για το «κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο», όπως αποκαλεί την κολλητή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτήν την περίοδο έχει πέσει με τα μούτρα στο γράψιμο προκειμένου να ολοκληρώσει το σενάριο της νέας του ταινίας, την οποία θα δούμε στους κινηματογράφους τη νέα χρονιά.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, η Δούκισσα με αυτήν την εμφάνιση θα κάνει το πρώτο κινηματογραφικό της βήμα. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει και μία νέα κωμική low budget σειρά για το MEGA αλλά βεβαίως σε βάθος χρόνου, καθώς οι σειρές μυθοπλασίας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν κλείσει.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ /espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...