Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Ezel!

Διαβάστε την περίληψη. Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.
Βρισκόμαστε περίπου στα μισά της ιστορίας εκδίκησης του Ezel. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο ακόμα και εν μέσω θέρους και η αγωνία καθώς περνάει ο καιρός κορυφώνεται!

Εμείς όμως θα σας φτάσουμε στον τέλος, καθώς υποψιαζόμαστε ότι ήδη έχετε ψάξει και έχετε μάθει πολλά για τις εξελίξεις στη ζωή των αγαπημένων σας ηρώων...

Όπως λοιπόν διαβάσαμε στο TV Ζαπινγκ στο τελευταίο επεισόδιο (71 στο αριθμό) συμβαίνουν τα εξής:

Ο Τζαν, γιος του Εζέλ και της Εϊσάν, ταξιδεύει με τη μοτοσικλέτα του και φτάνει στο φάρο - τόπο συνάντησης του πατέρα του με τον Τσενγκίζ και τον Αλί πριν από πολλά χρόνια, αλλά και το σημείο όπου ο Εζέλ θα εκδικηθεί τον Τσενγκίζ...

Στο μεταξύ, ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι η Εϊσάν έχει πεθάνει, κατονομάζει ως δράστη τον Εζέλ. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν με το περιπολικό στο τμήμα, αλλά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του καταφέρνει να δραπετεύσει και να τρέξει στο νοσοκομείο όπου η αγαπημένη του είναι ακόμα ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι έχει γλιτώσει από την Εϊσάν και από τον Εζέλ, βολτάρει με το αμάξι του και από τη χαρά του δίνει το τιμόνι στον μικρό Τζαν. Όταν ο μικρός απαιτεί να δει τη μαμά του, εκείνος επιστρατεύει τα ψέματά του και τον καθησυχάζει λέγοντας πως οι τρεις τους σύντομα θα πάνε μαζί διακοπές. Στο σπίτι οι δυο τους έχουν μια έντονη λογομαχία και, όταν ο Τσενγκίζ τού ανακοινώνει πως δεν τα ξαναβρήκε ποτέ με τη μητέρα του και πως στο μέλλον αυτή θα ζει με τον Εζέλ, ο Τζαν επαναστατεί, τον αποκαλεί ψεύτη και αμφιβάλλει για όσα του είπε λίγο πριν.

Λίγο αργότερα, ο Εζέλ μπαίνει μαινόμενος στο νοσοκομείο και φτάνει στο δωμάτιο της Εϊσάν, που πριν από λίγα λεπτά είχε μια αναπάντεχη επίσκεψη. ΟΤσενγκίζ είχε πληροφορηθεί από ανθρώπους του ότι η Εϊσάν ζει και αποφασίζει να την αποτελειώσει. Μπαίνει στο δωμάτιο της και της βάζει το μαξιλάρι στο πρόσωπο με σκοπό να την πνίξει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ακούγεται η φωνή του Εζέλ και προλαβαίνει να εξαφανιστεί, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Η Εϊσάν οδηγείται και πάλι εσπευσμένα στο χειρουργείο και όλα δείχνουν πως το τέλος της είναι κοντά, ενώ ο Τσενγκίζ, στην είσοδο του νοσοκομείου, απαιτεί από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον δράστη! Στήνεται μία αστυνομική επιχείρηση, η σύλληψή του είναι θέμα λεπτών, αλλά οΑλί, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Εζέλ σε όλη την περιπέτειά του, πυροβολεί αδιακρίτως για να δώσει τον χρόνο στον φίλο του να ξεφύγει.

Ο Εζέλ είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Τσενγκίζ! Στους δικούς του λέει πως θα φύγει στα ξένα και στην πιστή του υπάλληλο, τη Σεμπνέμ, αφήνει το σπίτι του, της παίρνει όμως ένα κουτί που μέσα περιέχει το δαχτυλίδι που κάποτε του έδωσε ο Ραμίζ. Λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Τσενγκίζ και του ανακοινώνει την απόφασή του: "Θα σε βρω όπου κι αν είσαι...".

Σε ένα από πολλά φλας μπακ μαθαίνουμε γιατί ο Τσενγκίζ έγινε αδίστακτος: σε ηλικία δέκα ετών οι γονείς του τον παράτησαν στη γιαγιά του, ενώ όταν επέστρεψαν από το εξωτερικό δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον βρουν. Ο Τσενγκίζ μαθαίνει τι είχε συμβεί, ψάχνει και βρίσκει το καινούριο τους σπίτι και απειλεί να τους σκοτώσει, αλλά ο Ομέρ με τον Αλί, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τον αποτρέπουν.

Ο Εζέλ μένοντας πιστός στην αρχική του απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη,  τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γνωρίζοντας ότι ο Τζαν θα δυσκολευτεί να βρει μια οικογένεια που να τον αγαπήσει, αφήνει την τύχη του στα χέρια της οικογένειας του Αλί και της Αζάντ.

Ο Εζέλ και ο Αλί μαθαίνουν πως ο Τσενγκίζ βρίσκεται στον φάρο και αποφασίζουν να τον επισκεφθούν για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Οταν συναντιούνται, το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο... "Θέλεις να σε σκοτώσω ή να σε οδηγήσω στη φυλακή;" ρωτάει ο Εζέλ τον Τσενγκίζ. Ο Τσενγκίζ δεν απαντά και ο Εζέλ με τον Αλί τον τιμωρούν αφήνοντάς τον να πέσει από μεγάλο ύψος! Στη συνέχεια ο Εζέλ πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός τού ανακοινώνει πως η Εϊσάν έχει λίγες ώρες ζωή. Δεν θέλει να την αφήσει να πεθάνει εκεί κι έτσι πείθει το προσωπικό να τον αφήσει να τη φυγαδεύσει.

Ο Εζέλ παίρνει την Εϊσάν και επιβιβάζονται σε ένα τρένο με προορισμό το άγνωστο και επιβάτες όλους τους νεκρούς χαρακτήρες της σειράς, από τον αδελφό του τον Μερτ και τον Ραμίζ μέχρι και την απαστράπτουσα και χαμογελαστή Μπαχάρ. Ο Εζέλ κρατάει στα χέρια του την Εϊσάν - οραματίζεται πως παντρεύεται την αγαπημένη του! - μέχρι η κοπέλα να αφήσει την τελευταία της πνοή και τότε επιστρατεύει το δηλητήριο που περιέχει το δαχτυλίδι που του είχε δώσει σε ανύποπτο χρόνο Ραμίζ...

Στο τέλος βλέπουμε ξανά τον Τζαν στον φάρο να συναντά τον φύλακα και στη σύντομη συζήτηση μαζί του του λέει: "το όνομά μου είναι Τζαν Ουτσάρ και ήρθα να βρω τον πατέρα μου". Έπειτα ανεβαίνει στο φάρο χτυπάει την πόρτα και του ανοίγει κάποιος του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται αλλά μία κίνηση τους αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να είναι και ο Εζέλ...

Δείτε την τελευταία σκηνή:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...