Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Το νέο Mega πρόγραμμα


Οι συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του Mega δουλεύουν πυρετωδώς: οι σεναριογράφοι γράφουν, οι σκηνοθέτες δίνουν οδηγίες, οι σκηνογράφοι ετοιμάζουν τα νέα πλατό και οι κάμερες βρίσκονται επί ποδός για την προετοιμασία της τηλεοπτικής χρονιάς 2011-2012.

Ελληνικές Σειρές
Σε φάση προετοιμασίας βρίσκονται έξι νέες σειρές: Κλινική Περίπτωση, Με Λένε Βαγγέλη, Πίσω στο Σπίτι, Βασιλιάδες, Είναι Ακόμα Μακριά Μπαμπαστρούμφ; και Πρωτοβάθμια Εξίσωση ενώ θα συνεχιστούν οι αγαπημένες σειρές: Τα Μυστικά Της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης και Πενήντα Πενήντα.

«Κλινική Περίπτωση» (προσωρινός τίτλος): Κωμική σειρά με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο στο ρόλο ενός μεγαλοχειρουργού που εγκαταλείπει την καριέρα του στο εξωτερικό και εγκαθίσταται ως τοπικός γιατρός σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα στα όρια της μικρής κοινωνίας, θα γνωρίσει απίστευτους χαρακτήρες και θα ζήσει τρελές καταστάσεις. Η σειρά προέρχεται από την Αγγλία, στην οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Dr Martin», ενώ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην Ισπανία και την Γαλλία. Πρωταγωνιστούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Νούσιας και πολλοί άλλοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού και η διασκευή σεναρίου της Χριστίνας Κοτζάμπαση.

«Με Λένε Βαγγέλη»Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τούς λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν.” Ο Βαγγέλης είναι το ρεμάλι που όλοι μισούμε μέχρι που συναντά το Κάρμα. Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan. Σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η νέα κωμική σειρά του Mega είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl».

«Πίσω στο Σπίτι»: Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν τα τρία τους παιδιά με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι. Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά και άλλοι. Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.

«Είναι Μακριά Ακόμη Μπαμπαστρούμφ;»: Οι τριαντάρηδες δεν λένε να μεγαλώσουν αλλά ξέρουν να το διασκεδάζουν. Μια παρέα 5 φίλων ταλαντεύεται ανάμεσα στην ωρίμανση και την παιδικότητα και αναρωτιέται αν όντως θα καταφέρει να μπει κάποτε στον “κόσμο των μεγάλων”. Το σενάριο της κωμικής σειράς είναι του Παναγιώτη Χριστόπουλου, η σκηνοθεσία του Σέργιου Κωνσταντινίδη και πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε ρόλους έκπληξη η Θέμις Μπαζάκα, ο Δάνης Κατρανίδης, και ο Γιάννης Ζουγανέλης.


«Πενήντα Πενήντα»: Η μάχη των δύο φύλων δεν έχει τέλος! Όπως επίσης και η αιώνια εφηβεία των 50άρηδων! Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος συνεχίζουν να αντιστέκονται με κάθε δυνατό τρόπο στην καταπίεση των γυναικών. Νέος κύκλος επεισοδίων και ατελείωτα μπερδέματα από τη θρυλική αντροπαρέα.

«Βασιλιάδες»: Από τα αλώνια στα σαλόνια! Ένας έμπορος ψαριών γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρίας μέσα σε μια νύχτα. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας των «Βασιλιάδων» γίνονται εκατομμυριούχα και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού και η Μάρθα Καραγιάννη, ενώ κοντά τους βρίσκονται και πολλοί νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Πιέρρου Ανδρακάκου και η διασκευή του σεναρίου των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Βίκυς Αλεξοπούλου.

«Πρωτοβάθμια Εξίσωση» (προσωρινός τίτλος): Σε ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολέγιο νέοι φοιτητές με όρεξη για γνώση και πάθος για τη ζωή, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος και να ξεκινήσουν τη ζωή τους δυναμικά μέσα από συγκρούσεις, έρωτες και σχέσεις που μπερδεύονται. Τη σκηνοθεσία της καθημερινής κοινωνικής νεανικής σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης και σενάριο ομάδα σεναριογράφων. Πρωταγωνιστούν οι:
Αλέξανδρος Σταύρου, Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Λίλη Τσεσματζόγλου. Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Νίκος Γαλανός, Άννα Αδριανού. Παίζουν: Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Δρίτσας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιώργος Κορμανός, Ηλέκτρα Τσακαλία, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρέντη, Μυρτώ Αυγερινού, Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου, Νάστια Βραχάτη, Βασιλική Αγγελή, Στέφανος Μουαγκιέ, Νίκη Γρανά, Χαρά Μακρυστάθη, Μόνικα Mac Shane.


«Η Ζωή της Άλλης»: Την τρίτη σεζόν, η ίντριγκα, η αγωνία και το θρίλερ συνδυάζονται με τα αισθηματικά μπερδέματα των ηρώων αλλά και το μυστήριο γύρω από την πραγματική ταυτότητα της Ξένιας. Η οικογένεια Καλλιφατίδη εξακολουθεί να απειλείται από την εκδικητική μανία της Ξένιας, ενώ οι δολοπλοκίες και τα ερωτικά τρίγωνα γίνονται επικίνδυνα.
«Τα Μυστικά της Εδέμ»: Στον τέταρτο κύκλο της σειράς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ήρωες της ιστορίας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα ντόμινο γεγονότων. Ο άγνωστος άντρας, που εμφανίστηκε ξαφνικά στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, θα ανατρέψει την εικόνα, που είχαμε ως σήμερα. Θα γίνει ο καταλύτης για να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά.

Ψυχαγωγικές Εκπομπές


Δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα υπόσχεται το Mega για μία ακόμη σεζόν. Το λαμπερό ζωντανό σόου Just the 2 of Us, τις τρεις νέες εκπομπές Όμορφος Κόσμος, Junior MasterChef και Minute to Win It, αλλά και τις ήδη αγαπημένες και επιτυχημένες εκπομπές Πρωινό mou, Γλυκές Αλχημείες, Οι Κηπουροί του Mega και το 2ο κύκλο του MasterChef.
«Just the 2 of Us»: Οι Κυριακές μας γεμίζουν ξανά με μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κάθε Κυριακή βράδυ ζωντανά, θα βρίσκονται ξανά για το πιο επιτυχημένο φιλανθρωπικό σόου. 24 γνωστοί καλλιτέχνες παίρνουν θέση στη σκηνή και διαγωνίζονται στο τραγούδι με στόχο να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.  Εκπληκτικά ντουέτα στο πιο λαμπερό σόου!

«Όμορφος Κόσμος» (προσωρινός τίτλος): Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στα ταξίδια που τόσο αγαπά. Ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτει μοναδικά μέρη και μας συστήνει ξεχωριστούς ανθρώπους. Η γνώριμη επιτυχημένη συνταγή με μοντέρνα ματιά, γρήγορους ρυθμούς, πολύχρωμες εικόνες, χιούμορ και πάνω από όλα το προσωπικό στίγμα του παρουσιαστή.

«Junior MasterChef»: Η επόμενη γενιά των chef. Η Μαρία Μπεκατώρου μάς συστήνει τους 12 λιλιπούτειους σεφ, οι οποίοι επιλέχθηκαν ανάμεσα από 12.000 αιτήσεις συμμετοχών για να αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα junior master chef.
«Minute to Win Ιt»: Ένα πρωτότυπο, νέο, γρήγορο και με πολύ αγωνία παιχνίδι για όλους. Σε αυτό το παιχνίδι, ένα ζευγάρι παικτών καλείται να περάσει από μία σειρά απλών δοκιμασιών -τις οποίες θα έχει γνωρίσει μέσα από το site της εκπομπής- χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα, καθώς ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για ένα λεπτό.


«Πρωινό mou»: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας καλημερίζουν για μία ακόμη σεζόν, κάθε πρωί. Η εκπομπή που έκανε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη, συνεχίζει να είναι η αγαπημένη πρωινή μας συνήθεια, με πλούσια θεματολογία και πάνω απ’ όλα θετική διάθεση.
«MasterChef»: Ο πιο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει καθημερινά στις οθόνες μας, με έντονα συναισθήματα και δοκιμασίες για γερά στομάχια. Οι αγαπημένοι κριτές Λευτέρης ΛαζάρουΓιάννης Λουκάκος,Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι στις θέσεις τους, έτοιμοι να κρίνουν και να αναδείξουν τον δεύτερο Έλληνα Master Chef.

«Γλυκές Αλχημείες»: Για τέταρτη χρονιά, ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει την υψηλή ζαχαροπλαστική να μοιάζει απλή υπόθεση. Εύκολες συνταγές και πολύτιμες συμβουλές φέρνουν τη μαγεία της τέχνης της ζαχαροπλαστικής στις οθόνες μας. Φέτος, ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει ακόμη περισσότερες παραδοσιακές συνταγές και μαζί με τους βοηθούς του, μας καθοδηγεί στο ταξίδι της γλυκιάς απόλαυσης.

«Κηπουροί του Mega»: Ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και οΓιάννης Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσουν να κάνουν την πόλη μας πιο πράσινη. Η εκπομπή γίνεται ακόμη πιο χρηστική με νέες ενότητες, πολλές συμβουλές, μικρά μυστικά και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ αγοράς.

Και οι εκπλήξεις της νέας σεζόν δεν σταματούν εδώ…

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...