Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Alpha βγάζει τον Χρ. Φερεντίνο από την βραδινή του ζώνη. Τι θα κάνει τελικά στην Κάντζα;

Η νέα χρονιά ήρθε και φέρνει μαζί της σημαντικές εξελίξεις στον Alpha. Εξελίξεις οι οποίες αυτή την φορά έχουν να κάνουν με τον Χρήστο Φερεντίνο.


Ως γνωστόν ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι από το Φθινόπωρο και από τον Φλεβάρη - Μάρτη και μετά αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος στους δέκτες μας.


Αρχικά το κανάλι είχε ανακοινώσει πως ο Χρήστος αποφάσισε να τους πει το "ναι" και να δεσμευτεί μαζί τους, προκειμένου να παρουσιάσει ένα ψυχαγωγικό, λαμπερό σόου το οποίο προοριζόταν για να βγει στον αέρα - όπως ήδη σας είπα - για το β΄μέρος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ομως, οι μήνες πέρασαν και ουδέν νεότερον είχαμε μέχρι τώρα για το τι ακριβώς γίνεται με τον Χρήστο, ποιο θα είναι το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει και πότε θα βγει στον αέρα. Και αυτό γιατί; Γιατί το κανάλι έπρεπε πρώτα να εξετάσει τα περιθώρια που υπήρχαν στον προυπολογισμό του. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η φημολογία που ήθελε τον Χρήστο να κινδυνεύει να "παγώσει" και να να μας ξανά κλείσει πονηρά το μάτι από Σεπτέμβρη και βλέπουμε...

Ετσι ,λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να διαλευκάνουμε το μυστήριο που υπάρχει γύρω από το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Χρήστου στον Alpha. Ενα ρεπορτάζ το οποίο αποδείχθηκε άκρως αποκαλυπτικό, μιας και ο Χρήστος μπορεί όντως να βγει τελικά στον αέρα, όμως, θα βγει κάτω από εντελώς διαφορετικές, τηλεοπτικές προυποθέσεις.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Χρήστος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από το prime-time του Alpha. Ο Χρήστος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από την βραδινή ζώνη του Alpha, μιας και όντως το... ταμείο είναι μείον και δεν στάθηκε δυνατό να αγοραστεί ένα σούπερ-ντούπερ δυνατό και λαμπερό σόου για το prime.

Αποτέλεσμα, οι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι του καναλιού, στη προσπάθειά τους να αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο τον Χρήστο και να μην αναγκαστούν να τον... καθίσουν στο πάγκο,- μιας και τον πιστεύουν πολύ και καλά κάνουν αφού ο Χρήστος είναι αναμφισβήτητα ένας χαρισματικός παρουσιαστής -, αποφάσισαν να τον "μετακομίσουν" στην καθημερινή, απογευματινή τους ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισαν να τον "μετακομίσουν" στην απογευματινή ζώνη του off-pick και να του αναθέσουν την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού, το οποίο θα βγαίνει στον αέρα κάθε μέρα ακριβώς πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δηλαδή, στις 6.00 το απόγευμα.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το... deal για το κλείσιμο του παιχνιδιού, έτσι ώστε να γίνει γνωστό και για το ποιο ακριβώς φορμά μιλάμε. Βέβαια, η μετακόμιση του Χρήστου στην απογευματινή ζώνη, έχει ως αποτέλεσμα να κοπούν από το πρόγραμμα του καναλιού οι "Οικογενειακές Ιστορίες".

Ευτυχώς αυτό το τρισάθλιο πρόγραμμα της απόλυτης μιζέριας, προχειρότητας και κακογουστιάς, μας αποχαιρετά και το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν θα μας λείψει καθόλου ! Αρκετά υποτιμήθηκε και η νοημοσύνη μας και όπως ήδη είπαμε και η αισθητική μας.

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...