Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Έτσι απλά»: Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επιστρέφει ανανεωμένη!

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Το «Έτσι απλά», που πέρυσι μας έδειξε με ευφάνταστους τρόπους πώς μπορούμε να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα, επιστρέφει στην οθόνη μας  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 14:15. 


Ακολουθώντας την τάση του «DΙΥ» που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, μας προτρέπει να φτιάχνουμε μόνοι μας όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.
Με θέματα διακόσμησης, χειροτεχνίας, κατασκευών και μαγειρικής, έρχεται για να μας δώσει ιδέες για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα αντικείμενα, να μας προτείνει έξυπνες λύσεις για να οργανώσουμε τον χώρο μας με λειτουργικότητα και αισθητική, για να μας δείξει πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα, αλλά και να μας μυήσει σε ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις.

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα. Επίσης, μας συμβουλεύει για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε τα υλικά μας αλλά και πώς να διαλέγουμε την καλή πρώτη ύλη.
Οι ιδέες τους εμπνέουν, λύνουν τα χέρια και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε, με έναν διαφορετικό τρόπο, τις υποχρεώσεις στο σπίτι.

Κάθε Κυριακή στις 14:15, η εκπομπή θα ασχολείται με ένα διαφορετική θέμα, ενώ θα φιλοξενεί ένα πρόσωπο από το χώρο του design, της τέχνης, της μόδας και του κοσμήματος που θα αφηγείται τη δική του ενδιαφέρουσα πορεία.

«Έτσι απλά», η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...