Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Λιάγκας - Αρναούτογλου: Δύο εχθροί στο ίδιο κανάλι!

Η ατάκα που έκανε τούρμπο τον «Άρνι»!!!


Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι που πλέον δεν μιλιούνται. Μπορεί να βρίσκονταν μαζί στο Mega, μπορεί το καλοκαίρι και οι δύο να μετακόμισαν στον ΑΝΤ1, μπορεί οι σχέσεις τους να ήταν πάρα πολύ καλές και στο παρελθόν να είχε παίξει το σενάριο να κάνουν και μαζί εκπομπή, αλλά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου υπάρχει πια μεγάλη ψυχρότητα. Αιτία του… κακού; Ο αδελφός του Γρηγόρη, Σάκης. Ο «Mr Καιρός» δεν χρειάστηκε να πει τίποτα, αλλά μία κουβέντα που ξεκίνησε για εκείνον στάθηκε αφορμή για να τα… σπάσουν ο Γιώργος και ο Γρηγόρης.


Ο τελευταίος μέσα από την εκπομπή του «Τα Καρντάσιανς» κι ενώ γινόταν κουβέντα για την ΕΡΤ ανέφερε ότι τον πόνεσε πολύ που ο αδελφός του, ο οποίος όπως είναι γνωστό, έλεγε τον καιρό στην ΕΤ3 έμεινε άνεργος. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Σάκης έπαιρνε 900 ευρώ το μήνα και ότι «ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν πως έπαιρναν λεφτά». Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου χωρίς απάντηση, αφού την επόμενη μέρα στο πρωινό του ΑΝΤ1 «κάρφωσε» τον αδελφό του «Άρνι» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι και λίγα τα 900 ευρώ για να λες τον καιρό. Για να πας να γράψεις τον καιρό και να τον πεις δεν είναι λίγα τα λεφτά. Δεν λέω ότι άδικα τα έπαιρνε. Ίσα ίσα που είναι καλός μετεωρολόγος, αλλά επειδή μας ακούει ο κόσμος και θα μας πάρει με τις λεμονόκουπες, μην τρελαθούμε κιόλας ότι είναι λίγα τα 900 ευρώ για δύο ώρες δουλειάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES! ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...