Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μαίρη Συνατσάκη: Πρώτα παιδί, μετά γάμος!

«Όταν γίνω μητέρα θέλω να κάτσω σπίτι για να μεγαλώσω το παιδί!»


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού ο έρωτας της με τον Μύρωνα Στρατή την έχει κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τι και αν η Μαίρη Συνατσάκη έχει βρει το τραγούδι εκείνο που θα ήθελε να χορέψει στο γάμο της, όπως όλα δείχνουν από αυτό το ζευγάρι θα αργήσουμε να φάμε κουφέτα.


Ο έρωτας τους μετρά ήδη τρία χρόνια, ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, που πρόσφατα ανακαίνισαν. Παρότι ζουν σαν παντρεμένοι ο γάμος είναι κάτι που δεν τους απασχολεί. «Ούτε ως αστείο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας να παντρευτούμε με τον Μύρωνα», δηλώνει η Μαίρη.

Το να παντρευτεί δεν ήταν ποτέ στα σχέδια της καθώς πιστεύει πως όλη αυτή η διαδικασία δεν της ταιριάζει. Θεωρεί πως ο γάμος είναι ένα κομμάτι της παράδοσης, απλά για να χαρούν οι γονείς και οι συγγενείς του ζευγαριού.

Ο μόνος λόγος για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το σύντροφό της είναι ο ερχομός ενός παιδιού. «Για εμάς ο μοναδικός λόγος να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα, θα ήταν αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί», εξομολογείται. Η Μαίρη σε αυτήν τη φάση της ζωής της δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, μιας και θέλει όταν αυτό συμβεί να μπορεί να αφοσιωθεί 100% στο παιδί της. «Εγώ θέλω όταν γίνω μητέρα, να μπορώ να μείνω δυο χρόνια σπίτι μου και να μεγαλώσω το παιδί μου, κάτι που αυτή την περίοδο δεν μπορεί να γίνει». Αν και όπως πιστεύει, η μητρότητα θα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή της, θέλει να το ζήσει μόνο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: Περιοδικό Yes!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...