Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Θα βγει ο Μάνος από τη φυλακή;

Ποια είναι η αλήθεια για τη νύχτα του φόνου; Θα βγει ο Μάνος από τη φυλακή; Ποιοι κρατάνε ένοχα μυστικά; ΡΤι θα συζητήσουν Μελίτα και Εύα;

Η είδηση της προφυλάκισης του Μάνου πέφτει σαν βόμβα στην παρέα. Η Μελίτα και ο Στέφανος αρνούνται να κουβαλήσουν ένα τέτοιο βάρος στη συνείδησή τους και αποφασίζουν να πουν όλη την αλήθεια, για τη νύχτα του φόνου. Η Εύα επισκέπτεται τον Μάνο στο κελί του και τον παρακαλάει να μιλήσει για το άλλοθί του, αλλά εκείνος την προτρέπει να τον ξεχάσει και να συνεχίσει την ζωή της. Η Αντιγόνη, μάταια, προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να μην καταστρέψει το γάμο του, για τον Μάνο. Η Νταίζη συνεχίζει να διεκδικεί το σπίτι του Λουκά για να υπογράψει. Παράλληλα, προτείνει στον Μπέλλο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η Δάφνη και ο Νικόλας, τακτοποιώντας το σπίτι του Μάνου, ανακαλύπτουν ένα βίντεο που ισχυροποιεί τη θέση του Μάνου.

Το βίντεο που έχει τραβήξει ο Μάνος από την επίσκεψη του Στέφανου στο σπίτι της Μελίτας τη νύχτα του φόνου, αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητά του και συγχρόνως αποκαλύπτει στον Νικόλα και τη Δάφνη την αλήθεια για τη σχέση του Στέφανου και της Μελίτας. Ο ασκός το Αιόλου ανοίγει. Ο Νικόλας και η Δάφνη κατηγορούν τον Λουκά και τη Νόρα που επέτρεψαν στην Εύα να προχωρήσει με αυτόν το γάμο, ενώ ήξεραν. Η Δάφνη και η Μελίτα μαλώνουν άσχημα και η Δάφνη διαλύει το συνεταιρισμό τους. Η Νόρα καταθέτει το βίντεο στον εισαγγελέα και η Μελίτα με τον Στέφανο καταθέτουν όλα όσα ξέρουν. Μπροστά στην επικείμενη αποφυλάκιση του Μάνου, ο Στέφανος βλέπει ότι οδηγείται σε αδιέξοδο και αποφασίζει να μιλήσει στην Εύα.

Ο Μάνος αποφυλακίζεται και προλαβαίνει τον Στέφανο πριν αποκαλύψει την αλήθεια στην Εύα. Του εξηγεί ότι δεν σκοπεύει να μιλήσει ούτε ο ίδιος, αρκεί ο Στέφανος να ξεκόψει τελείως από τη Μελίτα και να αφοσιωθεί στο να κάνει την Εύα ευτυχισμένη. Ο Στέφανος ζητάει από την Εύα να φύγουν μακριά από όλους και από όλα και να πάνε στο Παρίσι, αλλά εκείνη αρνείται. Η παρέα εναντιώνεται στην απόφαση του Μάνου να κρύψει την αλήθεια και θεωρεί ότι η Εύα πρέπει πια να μάθει και να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον του γάμου της. Ενώ ο Στέφανος ψάχνει τρόπους για να μιλήσει στην Εύα και να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα πια ανάμεσα σε εκείνον και τη Μελίτα, η Μελίτα κάνει μια κίνηση που δεν την υπολόγιζε κανείς.

Η Δάφνη και ο Νικόλας μαλώνουν με τον Στέφανο και δεν πείθονται ότι η σχέση του με τη Μελίτα έχει λήξει. Ενώ η παρέα συγκεντρώνεται και ψάχνει να βρει τον καλύτερο τρόπο για να μιλήσει στην Εύα σχετικά με το θέμα, η Μελίτα τους διακόπτει και τους λέει ότι μίλησε ήδη στην Εύα. Ο Στέφανος ξεσπάει στη Μελίτα που πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Η Εύα έχει εξαφανιστεί και η παρέα ανησυχεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της. Η Αγγέλα και η Μαρίλια μαθαίνουν όλη την αλήθεια από τον Νικόλα. Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Στέφανο ότι αν δεν βρει την Εύα, καλύτερα να μην ξαναγυρίσει σπίτι. Η Εύα, μετά από μια εξαντλητική περιπλάνηση, καταλήγει στο μέρος που ξεκίνησαν τα μυστικά και τα ψέματα της παρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...