Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ελένη: το μπούστο ανεβαίνει, τα νούμερα όχι...

Σε κακό φαίνεται να της βγαίνει της Ελένης Μενεγάκη το διαζύγιο... Μπορεί να νιώθει ελεύθερη και ωραία και το μπούστο να μας το σερβίρει μαζί με τον καφέ δύο μέρες τώρα, ωστόσο, το κοινό της μάλλον την προτιμά στο στυλ «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»!

Το μαύρο φόρεμα με το βαθύ δαντελένιο ντεκολτέ και ο τροπικός αέρας της άρτι αφιχθήσας από Ταϊλάνδη παρουσιάστριας μόνο τα νούμερα της AGB δεν σήκωσε την Πέμπτη...

Ο «Καφές με την Ελένη» έπεσε κουτρουβαλώντας στην τρίτη θέση της τηλεθέασης με 13,4% στο σύνολο, θέση στην οποία είχε να βρεθεί περίπου 2,5 μήνες, από τον Φεβρουάριο. Χαράς Ευαγγέλια στου λέει για την 5αδα του Mega που βρέθηκε στην δεύτερη θέση, μάλλον γιατί στις ελεύθερες και ωραίες το σέξι ντύσιμο πάει περισσότερο.

Τι κι αν το πλούσιο μπούστο της Ελένης πήρε αέρα; Τα νούμερα «ξεφούσκωσαν»...

Ούτε το «ααααχ καλή σας μέρα» στην αρχή της εκπομπής, ούτε τα «αχ βαχ» κατά την διάρκειά της -μην ξεχαστούμε κιόλας, είναι βαρύς ο πόνος της ζωντοχήρας- φαίνεται να βοήθησαν...

Μάλλον γι’ αυτό σήμερα η Ελένη έβαλε μεν στράπλες, ωστόσο, τα κοντινά πλάνα ούτε με το κιάλι δεν τα είδαμε!

Κι ενώ χθες δεν τράβηξε πολύ το ρούχο προς τα πάνω για να αποφύγουμε τις «καυτές» αποκαλύψεις, σήμερα του έδωσε και κατάλαβε! Πάλι καλά που δεν το ξεχείλωσε το στράπλες η Ελενίτσα... Βέβαια, μαζί με το ρουχαλάκι  πήγαινε προς τα πάνω και η κάμερα, οπότε το μπούστο δεν το καμαρώσαμε πολύ.

Στο μάτι μας, όμως, έπεσε η κίτρινη «κοτρώνα» στο αυτί της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία δεν ξέρουμε ακόμα αν θα βοηθήσει την εκπομπή να σταθεί σαν... βράχος απέναντι στους ανταγωνιστές.

Μέχρι αύριο, βέβαια, οπότε θα ξέρουμε τι νουμεράκια «τσίμπησε» σήμερα!


Δείτε το σημερινό look της παρουσιάστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...