Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Διασημότητες που τα πέταξαν έξω για καλό σκοπό!

Το είπαν και το έκαναν! Διασημότητες της αγγλικής τηλεόρασης, τα πέταξαν όλα έξω και φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μανούλα τους, για φιλανθρωπικούς βεβαίως σκοπούς.

Αν και δύσκολο να τους αναγνωρίσει κανείς, καθώς τους έχουμε συνηθίσει ντυμένους και στυλιζαρισμένους, με μία πιο προσεκτική ματιά θα τους καταλάβετε!!!

Η Lucy Benjamin, ηθοποιός στη σειρά East Enders, η Kate Walsh, παίκτρια στο ριάλιτι Apprentice, η  Camilla Dallerup που είχε συμμετάσχει στο Stictlty Come Dancing και η παρουσιάστρια του Countryfile Julia Brudbury, είναι μερικές από αυτούς που δέχθηκαν να ποζάρουν γυμνοί για το Give up Clothes For Good, μία καμπάνια που σκοπό έχει να πείσει το κοινό να απαλλαχθεί από τα ρούχα του και να μαζέψει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου…

Και ποδοσφαιριστές όμως όπως ο Sol Campell και ο Cristopher Biggins, πήραν μέρος σε αυτήν την καμπάνια ζωής. Μάλιστα όπως δήλωσαν στη εφημερίδα Daily Mail, είναι πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουν σε κάτι τόσο σπουδαίο που θα χαρίσει ζωή σε πολλούς ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε χθες και θα «τρέξει» μέχρι και τις 25 Απριλίου. Το 2008 είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν £3,2 εκατομμύρια και φέτος ευελπιστούν για περισσότερα…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη φωτογράφισή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...