Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ναι είναι γεγονός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από ένα μεγάλο, είναι η αλήθεια, διάλειμμα επιστρέφει στα μέσα Μαΐου στην tv με ένα διαφορετικό… ντοκιμαντέρ, όπως λέει και ο ίδιος, που θα έχει την σφραγίδα του.

Αυτήν την περίοδο ο Γρηγόρης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ρίχνει απίστευτα ξενύχτια για να μοντάρει την καινούργια του εκπομπή. Μάλιστα ετοιμάζει κι ένα ταξίδι στην Αμερική, όπου θα κάνει νέα γυρίσματα.

Στην εκπομπή αυτή λοιπόν ο Γρηγόρης θα αναζητά τον ορισμό της… ευτυχίας. Στο οδοιπορικό του αναζητά ανθρώπους που έχουν ζήσει την ευτυχία και τους ζητά να του πουν τελικά τι είναι η ευτυχία.

Με λιγότερα κιλά, φρεσκοξυρισμένος και φρεσκοκουρεμένος, έχει αφήσει πλέον πίσω του το… μποέμ look και έχει ανανεωθεί πλήρως για το μεγάλο come back.

Βέβαια, όπως αποκαλύπτει κι ο ίδιος η τηλεόραση δεν του έλειψε. Αντίθετα θα μπορούσε να μείνει εκτός για έναν ακόμα χρόνο. Ερωτευμένος… φουλ με τη Νάντια Μπουλέ, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και πολύ καλούς φίλους, όπως ο Αντώνης Κανάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει ότι μετά από πολλές δυσκολίες έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του.

Πηγή: Περιοδικό People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...