Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ο «μάγος» των «Μυστικών της Εδέμ» αποκαλύπτει


Τα... μυστικά των «Μυστικών της Εδέμ» αποκαλύπτει ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης και μας ανακοινώνει πως η σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό θα συνεχιστεί και του χρόνου!

Όπως δηλώνει ο «μάγος» της σειράς, αυτή τη στιγμή γράφονται τα τελευταία 40 επεισόδια για φέτος, που θα φτάσουν τα 200, ενώ του χρόνου θα μπουν και καινούργιοι ηθοποιοί.

Ποιός, όμως, είναι ο δολοφόνος του Χατζηβασιλείου;
«Είναι κάποιος που βλέπουμε. Δεν είναι δηλαδή κάποιος που θα δούμε τελευταία στιγμή», αποκαλύπτει ο Γιώργος Κυρίτση, προσθέτοντας πως οι σχέσεις του Μάνου με την Εύα και του Στέφανου με την Μελίτα θα προχωρήσουν.

Όπως λέει ο ίδιος, η επιτυχία των «Μυστικών» βασίζεται στο ότι το σενάριο γράφεται από Έλληνες για Έλληνες και αφορά στην ελληνική πραγματικότητα: «Εμείς ξέρουμε τον τόπο μας, ξέρουμε πώς μιλάμε, ξέρουμε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, έχουμε το δικό μας χιούμορ, τους δικούς μας ποιητές, τους δικούς μας συγγραφείς».

Παράλληλα, ο κ. Κυρίτσης τονίζει πως τα κανάλια θα πρέπει να τολμήσουν, «να ρισκάρουν σε καινούργιες σειρές και καινούργια παιδιά».


πηγή: εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...