Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η Έλλη Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη!

Την πολυσυζητημένη και αποκαλυπτικότατη συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και το «Gala» μετά τον  χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Κυριακή που μας έρχεται (11 Απριλίου) στο STAR!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αφηγείται στη Μαρία Σταματέρη τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που την οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγό της. Απλή και ανθρώπινη αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου γι’  αυτή την περιπέτειά της και παραδέχεται πως είναι πολύ λογικό το ίδιο ενδιαφέρον να δείχνουν και τα ΜΜΕ.

«Πήρε μια διάσταση άλφα, το περίμενα, είναι λογικό. Όπως ενδιαφέρομαι κι εγώ μέχρι ενός σημείου. Ο κόσμος δεν κάνει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνω κι εγώ, που ενδιαφέρεται για τις ζωές των επωνύμων», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια η Έλλη.

Η Μαρία Σταματέρη και η Έλλη Κοκκίνου περπάτησαν μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, εκεί που η Έλλη πραγματοποίησε το γάμο της και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της Αλέξανδρου.

«Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Ό,τι και να συμβαίνει, κρατάω μόνο τα καλά», λέει με χαμόγελο. 

Τέλος, θα την ακούσετε να αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα προκειμένου να βρει τον σωστό τρόπο να ανακοινώσει στον μικρό Αλέξανδρο την απόφαση των γονιών του να μην είναι πια μαζί.  «Εγώ παίρνω κάποιες αποφάσεις κι είναι συνειδητές, το παιδί δεν πήρε καμία απόφαση. Γι’ αυτό αισθάνομαι υπόλογη απέναντί του», συμπληρώνει.

Όλα αυτά και πολλά άλλα θα μοιραστεί η Έλλη με την Μαρία την Κυριακή στις 23:15 στο Gala. Μην το χάσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...